İmamoğlu, Erdoğan hariç tüm liderlerden randevu talep etti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İmamoğlu, Erdoğan hariç tüm liderlerden randevu talep etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kamuoyunun tüm tepkilerine rağmen AKP'nin ısrar ettiği Kanal İstanbul Projesi'nin olası zararları ve yaratacağı tehlikeleri anlatmak için siyasi parti liderlerini ziyaret edecek. Kanal İstanbul güzergahındaki arsaların başta Katarlılar olamak üzere büyük oranda Araplara ve yandaş şirketlere tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. Sözcü gazetesinin bugünkü manşetinde Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Baklalı’da satın aldığı 44 dönümlük tarlanın, turizm + ticaret alanı olarak güncellendiğini ve değerini daha şimdiden 5'e katlandığını ortaya çıkmıştı

Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hariç tüm siyasi parti liderlerinden randevu isteyen İmamoğlu, görüşmelerine perşembe günü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile başlayacak.

TÜM PARTİ LİDERLERİNDEN RANDEVU İSTEDİ

BBC'den Ayşe Sayın'ın haberine göre, İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin olası zararları ve yaratacağı tehlikeleri anlatmak için partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da dahil, MHP, İYİ Parti, HDP, Türkiye İşçi Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti, Vatan Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi genel başkanlarından randevu istedi.

ERDOĞAN'DAN RANDEVU TALEBİ YOK

Büyükşehir Belediyesi kaynaklarından edinilen bilgiye göre İmamoğlu, belediye başkanı seçildikten sonra randevu talebinde bulunduğu ancak tüm büyükşehir belediye başkanları ile birlikte kendisini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ise randevu talebinde bulunmadığı öğrenildi.

İLK GÖRÜŞME DESTİCİ İLE

İmamoğlu, ilk görüşmesini perşembe günü Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile yapacak. 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin