İmamoğlu: Ben Erdoğan'ı seviyorum


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İmamoğlu: Ben Erdoğan'ı seviyorum

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tele1 yayınında Demokrasi Arenası programında duayen gazeteci Uğur DÜNDAR'ın sorularını yanıtladı, İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiğini dile getirdi.

Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tele1 yayınında Demokrasi Arenası programında duayen gazeteci Uğur DÜNDAR'ın soruları yanıtlıyor. 

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile güzel planlar olabileceğini düşündüğünü belirtirken, onu çok sevdiğini dile getirdi. İşte o açıklamalar:

"Ben seçildiğimde sevinmiştim. Biz gayet güzel cumhurbaşkanı ile İstanbul'un sorunlarını çözeceğiz diye düşündüm. Cumhurbaşkanımızdan ben bunları duymak istemem. İstanbul'da Rize'de yine beni konuştular. Ukrayna'dan dönerken yine beni konuştular. Ben de onu seviyorum. 

"EKREM AŞAĞI EKREM YUKARI"

Aynı farkla kazanmak beni üzer. Ben onun çok daha üstünde oy alacağımızı görüyorum. Bugün İstanbul'da genç nüfusun büyük bir umutla bize nasıl sarıldığını yaşıyorum. Memleketin unutturulmak istenen bir sorun var o da ekonomi. Bunu unutturma çabası içinde Ekrem aşağı Ekrem yukarı."

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin