Camide kavga: İmam, müezzinin kulaklarını ısırdı: Beni kışkırttı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Camide kavga: İmam, müezzinin kulaklarını ısırdı: Beni kışkırttı

Çorum’da imam ve müezzin cami içerisinde birbirine girdi.. Kavgada imam Fatih Y., müezzin Hüseyin T.'nin kulaklarını ısırarak yaraladı. Kopma noktasına gelen kulağa çok sayıda dikiş atıldığı öğrenildi.. İmam, 'bana 'seni parçalarım' dedi. Ben de geri dönüp, 'beni neden parçalıyorsun' dediğim anda bana saldırdı..' dedi.

Takip Et

İki gün önce sabah namazı kılındıktan sonra camideki imam odasında Kuran okuyan müezzin Hüseyin T. ile dışarı çıkarken odanın kapısını açık bıraktığını iddia ettiği imam Fatih Y. arasında tartışma yaşandı. 

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, imam ve müezzin tekme tokat birbirine girdi.

İddialara göre imamın ısırdığı müezzinin kulağı kopma noktasına geldi. Tedavi için Hitit Üniversitesi Hastanesi’ne giden müezzinin kulaklarının arkasına çok sayıda dikiş atıldı.

İMAM: BANA 'SENİ PARÇALARIM' DEDİ

İmam Fatih Y., ise ifadesinde olay anını anlatarak, "Olay günü sabah namazını kıldırmak için görevli olduğum camiye gittim. Camide müezzin olarak görev yapan Hüseyin T., sabah namazının sünnetini kılıp Kuran okumak için caminin diğer bir bölümüne geçtiğim sırada, bana 'seni parçalarım' dedi. Ben de geri dönüp, 'beni neden parçalıyorsun' diye sordum. Sonra birden bana yumruk atıp, darp etmeye başladı. Ben de kendisini ittim ve yumruk attım. Sonra kavga sonlandı ve ben kendimi dışarıya attım, baktık ki, yüz kısmımdan kan geliyor. Hemen hastaneye gittim ve darp raporu altım. Ben bu kişiden şikâyetçiyim" ifadelerinde bulundu.

Kavga ile ilgili Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken imam ve müezzin kentteki farklı camilerde görevlendirildi.

MÜEZZİN: KIŞKIRTICI HAREKETLERDE BULUNDU

Müezzin H.T.'nin polis merkezindeki ifadesinde, "Olayın olduğu gün sabah namazını kılmak için camiye geldim. Ezan okunduktan sonra cami içerisindeki imam odasına geçtim, Kuran okumaya başladım. İmam F.Y., bulunduğum odanın kapısını açıp dışarıya çıktı. Ben de kendisine odanın kapısını kapatmasını söyledim. İmam F.Y.,  bana doğru kışkırtıcı hareketlerde bulundu. Ben de kendisine bu hareketlerinin sıkıntı oluşturduğunu, yaptıklarının hiç hoş olmadığını söylediğimde üzerime yürüdü ve beni darp etmeye başladı. Ben de kendimi korumaya çalıştım ve ona vurup vurmadığımı hatırlamıyorum. Sonra kavga bitti ve hastaneye giderek, darp raporu aldım. Şikâyetçiyim" dedi. Elvan Yılmaz

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin