İBB'de iki yeni atama: Nurcan Alan ve Sosyolog Yavuz Saltık


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İBB'de iki yeni atama: Nurcan Alan ve Sosyolog Yavuz Saltık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlık koltuğuna oturduktan sonra İBB'deki makam ve birimlere de yavaş yavaş liyakat sahibi isimler getiriliyor.. Yapılan yeni atamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin(İBB) yeni İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’na Nurcan Alan, Özel Kalem Müdürlüğü’ne de sosyolog Yavuz Saltık getirildi.

Takip Et

Son dakika.. İBB'de iki yeni atama: Nurcan Alan ve Sosyolog Yavuz Saltık

İBB'nin iki kez seçilmiş başkanı İmamoğlu'nun koltuğua oturmasının ardından üst düzey yönetimde yeni görevlendirmeler yapılmaya devam ediyor...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, göreve gelmesiyle birlikte yönetim kadrosunda değişim başladı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Bakırköy Belediyesi’nde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan Nurcan Alan, İBB’nin yeni İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı oldu. Daha önce bu görevde Ferrah Şarman bulunuyordu. Özel Kalem Müdürlüğü’ne de Yavuz Saltık getirildi.

İBB'de iki yeni atama: Nurcan Alan ve Sosyolog Yavuz Saltık
İBB'de iki yeni atama: Nurcan Alan ve Sosyolog Yavuz Saltık

İMAMOĞLU'NU KABUL ETMEYEN VEYA 'BAŞKANLIK RUHUNA TERS' GEREKÇELERİYLE İSTİFA ETMİŞLERDİ..

Ekrem İmamoğlu’nun ilk mesai günü olan 28 Haziran’da İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, genel sekreter yardımcıları Muzaffer Hacımustafaoğlu, Mevlüt Bulut, Süleyman Karalı, Nihat Macit, Çağatay Kalkancı, Eyyüp Karahan, Adil Karaismailoğlu ve Hukuk Müşaviri Ali Karaaslan ortak bir açıklama yaparak kendi istekleri ile görevlerini bıraktıklarını duyurmuşlardı. Metro İstanbul A.Ş Genel Müdürü Kasım Kutlu ile “Ekrem İmamoğlu’nu belediye başkanı olarak kabul etmiyorum” diyen İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi Hüseyin Hacıoğlu da görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin