Hint Felsefesi meraklılarına Ajjna Restoran


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Hint Felsefesi meraklılarına Ajjna Restoran

Mustafa Yaşaroğlu'nun 8 ülkeye yaptığı seyahatler, aldığı mutfak sanatları eğitimleri ve alanında uzman kişilerle aylar süren çalışması sonucunda ortaya çıkan Ajjna, İtalyan mutfağı başta olmak üzere, dünya mutfağının klasik lezzetlerini kendine has ve özgün şekilde yorumluyor

Takip Et

Hint felsefesinde keyif almayı sembolize eden ve üçüncü gözü içine alan çakranın adı olan Ajjna, ismine uygun bir şekilde menüsü ve mimarisi ile alışılmışın dışında bir çizgiye sahip. Mustafa Yaşaroğlu'nun 8 ülkeye yaptığı seyahatler, aldığı mutfak sanatları eğitimleri ve alanında uzman kişilerle aylar süren çalışması sonucunda ortaya çıkan bu yeni mekân, misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Ajjna'nın mutfağı, toprak anadan faydalanmayı misyon edinerek güneşin, toprağın ve yağmurun dengesi ile özgün, mevsiminde yetişen doğal meyve, siyes buğdayı, sebze, et ve süt ürünlerini mutfağından eksik etmeyerek yemeklerinde sağlıklı beslenmeyi esas alıyor. İtalyan ve dünya mutfağı tariflerinin bir araya gelerek harmanlandığı, farklı sunum ve pişirme tekniklerinin kullanılarak hazırlanan menüsü ile farkını ortaya koyuyor.

Mutfağın başında sektörün tanınan ismi Chef Sezgin Can, işletme müdürlüğünde Belma Anıl ile birlikte alanında uzman Ajjna ekibi hem görsel şölen hem de geniş yelpazeli menüsü ile misafirlerine unutulmayacak bir ziyafet sunuyor.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin