Hikmet Oğuz Beşel serbest bırakıldı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Hikmet Oğuz Beşel serbest bırakıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ve kızına yönelik hakaret küfür ve tehditlerde bulunan Hikmet Oğuz Beşel, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Beşel’in, "Şehit haberleri geliyordu, o yüzden küfür ettim" şeklinde kendini savunduğu belirtildi.. Beşel'in 'İsmet İnönü' ismini kullanarak Sosyal medya hesabından Milli Mücadele kahramanlarına hakaretlerde bulunduğu da ortaya çıkmıştı

Takip Et

İmamoğlu'nun eşi ve küçük kızı hakkında ağır hakaret ve çirkin imalarda bulunan Hikmet Oğuz Beşel isimli şahıs sorgusunun ardından serbest bırakıldı

İki hafta önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 9 yaşındaki kız çocuğu ve eşi Dilek İmamoğlu’ya yönelik cinsel saldırı tehditleri içeren sosyal medya paylaşımları ortaya çıkan ve tepkilere yol açan Hikmet Oğuz Beşel ifadeye çağrıldı.

İLGİLİ HABER

DEMİRTAŞ'A DA BENZER İFADELERDE DE BULUNDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Düzce’de yaşayan Beşel’in, önceki paylaşımlarında ise HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ailesine yönelik olarak yine cinsel saldırı tehditleri içeren paylaşımları ortaya çıkmıştı.

Beşel’in, ifadesinde cinsel saldırı tehditleriyle dolu paylaşımlarını “Şehit haberleri geliyordu, o yüzden küfrettim” şeklinde savunduğu öğrenildi.

Beşel, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin