Her yıl 100 Alman, riskli mastürbasyon yaparken ölüyor!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Her yıl 100 Alman, riskli mastürbasyon yaparken ölüyor!

Alman Bild gazetesine konuşan Adli Tıp uzmanı Dr. Harald Voss, yılda 50 ile 100 arasında değişen Alman vatandaşının, riskli mastürbasyon teknikleri nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi. Voss, bu ölümlere neden olan olayın, ölen kurbanın sevgilisi veya akrabaları tarafından utanç verici görüldüğü için polise bildirilmek istemediğine de dikkat çekti. Adli TIP raporlarına giren ilginç vakalar arasında 'cinsel organına elektrik verilmesi' sonucu meydana gelen ölümler de var..

Takip Et

Alman Bild gazetesine konuşan 59 yaşındaki adli Tıp uzmanı Voss, 30 yıllık kariyeri boyunca şahit olduğu birçok benzer olayların adli tıpa bildirilmek istenmediğini ifade etti. Bunun başlıca nedenleri arasında ölen kurbanın sevgilisi veya partneri tarafından utanç duyulacak bir durum olarak kabul ediliyor olması gösteriliyor.

POLİSLERİ ÖLÜM NEDENİNİ AÇIKÇA ANLAMASI:

Riskli mastürbasyon veya cinsel aktivite esnasında meydana gelen ölüm olayı hakkında, olay yerine çağırılan polis ekiplerinin ölüm nedeni hakkında açık bir fikir ve kanıt bulması nedeniyle, adli tıp incelemesine ihtiyaç duyulmaması gibi etkenlerden dolayı, bu tip ölümler resmi rapor olarak kayıtlara geçmiyor. Örnek olarak; Vücudun tamamen çıplak olması veya seks metaryellarinin vücudun içinde veya dışında bulunması, kırılmış ayna yakınında çıplak kurban bedeni. kırılmış bir cam bir masa veya sehpanın yanındaki cansız beden gibi.. Cinsel organına elektirik kablosu bağlı vaziyette bulunan bir diğer kurbanın 'titreşimden' zevk almak istemiş olması anlaşılır bir durum, gibi birçok neden adli tıp kayıtlarına geçmiyor..

YAŞLI KURBANLARDA 'HIZLI NEFES' ÖLÜMÜ

Dr. Voss, Riskli mastürbasyon tekniklerine kurban gidenler arasında genellikle yaşı ilerlemiş olanlar daha çok 'hızlı nefes' sorunu nedeniyle hayatını kaybettiklerini ve bayılma esnasında göz önüne, ışık benzeri bir parlaklığın indiğini belirtti. '30 saniye' gibi kısa bir sürede belirli yaş aralıklarında bilinç kaybına neden olduğunu ve kalp krizini tetikleyebildiğine dikkat çekti..

KURBAN SAYISI DAHA ÇOK ERKEK, KADINLAR DAHA İHTİYATLI!

Voss, Bu tip ölümlerin her yaştan kadın ve erkelerde görülmesine karşın sayı olarak erkeklerin çok daha fazla olduğunu ifade etti. Buna neden olarak da kadınların cinsel yaşamda erkeklerden çok daha fazla ihtiyatlı davranmaları olduğunu söyledi.

ALKOL VE UYUŞTUCU GİBİ MADDELERE DİKKAT..

İnsanda güçsüzlük hissi veren, tehlikeyi algılamaya yetisinin kaybolmasına neden olan uçucu maddelerin de bu tip ölümlerde önemli bir paya sahip olduğu dikkat çekildi..

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin