Hayvansever görünümlü 'caniler' sokak kedisini öldüresiye darp etti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Hayvansever görünümlü 'caniler' sokak kedisini öldüresiye darp etti

Alanya'da meydana gelen dehşet verici olay kan dondurdu. İddiaya göre, bir restoranda çalışan personel, işyerindeki papağanı rahatsız ettiği gerekçesiyle, restoran içinde sıkıştırdıkları sokak kedisini tekme, süpürge sapı ve sopalarla öldüresiye kadar dövdü.. Zavallı kedi kendini bu canilerin elinden kurtarsa da sadece birkaç adım attıktan sonra yere yığılıp kaldı..

Takip Et

Antalya'nın Alanya ilçesi otogar bölgesinde bir restoranın çalışanları tarafından tekme ve sopalarla saldırıya uğrayan sokak kedisi, Alanya Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneği üyelerince bir bahçede hareketsiz vaziyette ölmek üzereyken bulundu.... 

Gelen bir ihbar üzerine otogar bölgesinde bir sitenin bahçesinde hareketsiz yatan kedi olduğunu haber aldıklarını söyleyen dernek başkanı Mehmet Ergün,bölgede kısa bir araştırma yaptıktan sonra kedinin papağan besleyen bir restoranın çalışanları tarafından darp edildiğini tespit ettiklerini söyledi.

Alanya otogarda dövülen kedi

SÖZDE HAYVANSEVERLER..

Ergün, restorana müşteri çekmek için papağan besleyen sözde hayvansever 4-5 kişilik restoran çalışanı, restoran içinde sıkıştırdıkları kediyi süpürge sapları, tekme ve sopalarla öldürünceye kadar dövmüşler.. Zavallı kedi bu hayvansever görünümlü, cani ruhlu şahısların elinden kendini zorlukla kurtarıp kaçıyor. Fakat  kedi sadece bir kaç adım atabildikten sonra yere yığılıp kalmış..

Araştırma sonucunda kedinin restorant tarafından beslenen papağana saldırdığı için darp edildiğini söyleyen Ergün ‘ağır yaralı ve hayati tehlikesi olan kediyi veteriner kliniğinde tedavi altına aldık. Can Dostum Veteriner Kliniği'nden Hekim Bilal Ülgenoğlu'nun yaptığı ilk muayene sonucunda omurilikte zedelenme, kalça kemiğinde kırılma ve bağırsak bölgesindeki zedelenmeye bağlı olarak fıtık oluştuğu tespit edildi..

Alanya otogarda dövülen kedi

Kediye gerekli müdahaleler yapılmış olup kedi dernek kontrolünde 21 gün kafes ortamında yaşayacak olup kedinin yasal haklarını sonuna kadara arayacağız diyerek tedavinin başından itibaren gerekli desteğini esirgemeyen Can dostum veteriner kliniği sahibi veteriner hekim Bilal Ülgenoğlu’na teşekkür etti..

Alanya otogarda dövülen kedi

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin