Hayallerini gerçekleştirmek isteyenler: Değişim ile Yenilen!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Hayallerini gerçekleştirmek isteyenler: Değişim ile Yenilen!

Yenilenmenin ve değişimin adresi Dünya Değişim Akademisi, Kasım ayında dünyanın oksijen seviyesi en yüksek bölgelerinden olan Kazdağları eteklerini unutamayacağınız bir Festival Cenneti'ne dönüştürüyor.

Takip Et

Çam kokulu ormanların sarmaladığı, göz alabildiğine uzanan yeşilliklerin gölgesinde, dünyanın en güçlü değişim teknikleri uygulanacak!

'Değişim ile Yenilen!' temalı festivalde değişmek, gelişmek, yenilenmek, hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için yok yok! Pratik ve teorik çalışmalar, değişim üzerine ulaşabileceğiniz en kapsamlı basılı yayınlar, söyleşiler, sağlıklı yemekler, dans şovlar... Aynı zamanda doğayla baş başa kalabilir ya da keyif dolu eğlenceli anlara katılabilirsiniz.Etkinlik 24-25 Kasım haftasonu için benzersiz bir seçenek. İster ailece ister tek başınıza, kaçırmayın!

Festival programında yer alan çalışmalar:

Özgüven, yaratıcılık, içsel güç ve saf sevginin güçlendirilmesi üzerine 4 pratik seans

İnteraktif söyleşi-tüm sorulara cevaplar

Stres Yönetimi: Strese neden olan olaylara ve durumlara verilen tepkileri yönetme

Öfkeyi Dönüştürme Sanatı: Öfkeyi fark etme, kaynağını anlama ve sevecenliğe dönüştürme

Korkuyu Aşma Sanatı: Felç edici korku duygusunun aşılmasıyla yaşamı doyasıya yaşama

Depresyondan Özgürleşme Sanatı: Yaşama sevinci tükendiğinde karanlığa gömülmek yerine yaşama daha fazla tutunmayı sağlama

Uluslararası Farkındalık Festivalleri Dünya Değişim Akademisi'nin 55 yıllık bilgi ve deneyim birikimi ile 10 seneden bu yana kesintisiz olarak her ay düzenlenmekte. İlk defa 2008 senesinde katılımcılardan gelen taleplerle bu uygulamalar doğaya taşınmış ve böyleceFarkındalık Festivalleri bugüne kadar binlerce katılımcının buluşma noktası olarak uluslararası bir organizasyon haline gelmiştir. (www.dunyadegisimakademisi.com)

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin