Haluk Levent: Seni o kodese sokacağız Mestan


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Haluk Levent: Seni o kodese sokacağız Mestan

Ünlü sanatçı ve aktivist Haluk Levent, 8 yaşındaki torununa istismarda bulunan ve tutuklandıktan 4 gün sonra serbest bırakılan 72 yaşındaki Mestan A. isimli kişiye sosyal medya sayfasından bir gönderi paylaşarak isyan etti. 'Çok güçlü çevrem var' diyormuşsun. İstediğin kadar çevren olsun, istediğin yere git, kimi devreye sokarsan sok, seni o kodese sokacağız. paylaşımı yapan Haluk Levent'e destek yağdı.

Takip Et

Haluk Levent: 'Çok büyük çevrem var diyormuşsun, kime gidersen git.. Seni o kodese sokacağız Mestan!..

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde, 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan üvey dedesi 72 yaşındaki Mestan A.’nın 4 gün sonra serbest bırakılmasına yönelik bir üst mahkemeye yapılan itiraz da reddedildi. Verilen karara tepki gösteren sanatçı Haluk Levent, “Seni o kodese sokacağız” dedi.

Haluk Levent: Seni o kodese sokacağız Mestan
Haluk Levent: Seni o kodese sokacağız Mestan

"SENİ O KODESE SOKACAĞIZ!.. İSTEDİĞİN KADAR ÇEVREN OLSUN"

Yaşanan olayı yakından takip eden şarkıcı Haluk Levent, verilen karara “Ve ve Antalya Korkuteli’nde 8 yaşındaki üvey torununa tecavüz eden Mestan! 4. Ağır, 5. Ağır Ceza mahkemelerini atlattın, tahliye oldun. ‘Çok güçlü çevrem var’ diyormuşsun. İstediğin kadar çevren olsun, istediğin yere git, kimi devreye sokarsan sok, seni o kodese sokacağız” diyerek sosyal medya sayfasından tepki gösterdi

Haluk Levent: Seni o kodese sokacağız Mestan
Haluk Levent: Seni o kodese sokacağız Mestan

OLAYIN GEÇMİŞİ


Antalya’da annesiyle yaşayan 12 yaşındaki çocuk yaz tatilinde üvey anneanesinin yanına gitti. İddiaya göre, Z.A.’nın 2012 yılında evlendiği Mestan A., çeşitli bahanelerle D.D.’yi elle taciz etti. Mestan A., eşinin evde olmadığı bir anda ise küçük kıza cinsel istismarda bulundu. Okuldaki kız arkadaşlarına yaşadığı cinsel istismardan bahseden küçük çocuk, eve giderek başından geçenleri annesine anlattı.

4 GÜN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Antalya Çocuk Suçları Soruşturma ve Çocuk İzlem Merkez Bürosu’na başvuran anne, üvey babası Mestan A.’dan şikayetçi oldu. Küçük çocuğun pedagog ve avukat eşliğinde ifadesi alındıktan sonra Mestan A. 18 Haziran’da gözaltına alındı. ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan aynı gün adliyeye sevk edilen Mestan A. 4 gün sonra 22 Haziran’da tutuksuz yargılanmak üzere serbet bırakıldı. Küçük kızın avukatı verilen kararı reddetmek için Antalya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurdu ancak mahkeme bu itirazı reddetti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin