Haluk Levent, pazar şarkısı 'Çırak Aranıyor' ile mest etti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Haluk Levent, pazar şarkısı 'Çırak Aranıyor' ile mest etti

Sosyal medya hareketi AHBAP'ın başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent, Zülfü Livaneli'nin 'Çırak Aranıyor' adlı şarkısını yorumladı. Levent'in 'pazar şarkısı' notuyla paylaştığı video şarkı binlerce beğeni ve paylaşım aldı.. İşçi ölümlerine dikkat çeken bir takipçinin videoya yaptığı, 'Hey AHBAP, bu günlerde böyle şarkıları söyleme! Dışarıda daha güzelsin' yorumu dikkat çekti..

Takip Et

Sosyal medya hareketi AHBAP'ın başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent, Zülfü Livaneli'nin 'Çırak Aranıyor' adlı şarkısını söyledi. Levent'in 'pazar şarkısı' notuyla paylaştığı video şarkı binlerce beğeni ve paylaşım aldı..

Usta sanatçı Haluk Levent kurucusu olduğu AHBAP platformu ile Türkiye genelinde yardıma muhtaç insanların imdatına yetişiyor. Aynı zamanda sokak hayvanları ve yaban hayat dahil tüm çevreci hareketlerle adını duyuran AHBAP derneği, kısa süre içinde Türkiye genlinde yaygınlaştı ve binlerce gönüllü üye sayısına ulaştı. 

Haluk Levent, pazar şarkısı 'Çırak Aranıyor' ile mest etti
Haluk Levent'in çalışmaları o kadar büyüdü ve ki, neredeyse ülkenin kurtarıcı ismi haline geldi. Levent, kendisine gelen bazı trajikomik yardım taleplerini de takipçileriyle paylaşıyor.

Haluk Levet'in sosyal medyadan AHBAP üyelerinin etkinlikleri ve çalışmaları hakkında yaptığı paylaşınmlar ise tüm Türkiye'nin dikkatini çekiyor ve büyük beğeni topluyor.

Elbette Levent'in şarkıcı kimliği ise bir başka konu. Son paylaşımı da bunun en güzel örneklerinden biri. İşte Haluk Levent'in güçlü seisnden Çırak Aranıyor. Şarkısı

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin