Haftalık burç yorumları 3-9 Aralık 2018 - Astrolog Burcu İnci


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Haftalık burç yorumları 3-9 Aralık 2018 - Astrolog Burcu İnci

Haftalık burç yorumları.. Yılın son ayında bizi nispeten sakin bir gökyüzü bekliyor diyebiliriz. Geçtiğimiz ay yaşadığımız hızlı hayatın ardından, yaşananları sindirebileceğimiz bir ay bizi bekliyor. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Takip Et

Haftalık burç yorumları 3-9 Aralık 2018 

Bu haftanın en kritik hareketlerinden biri Venüs’ten gelecek. Haftaya Venüs’ün bir süredir yolculuk ettiği Terazi burcundan ayrılıp, Akrep burcuna geçişi ile başlayacağız. Venüs Akrep burcunda iken kendini çok rahat hissedemez yani tüm enerjisini yansıtamaz. İlişkilerimizde biraz daha şüpheci hatta kıskanç tavırlar sergileyebiliriz. 

Bu hafta, yeni umutlar, kapanışlar ardından yeni başlangıçların yaşanacağı, Ay ve Güneş’in bir araya geleceği Yeni Ay haftasındayız. 7 Aralık’ta, İstanbul saati sabah 10:23’te 15° Yay burcunda, Ay ve Güneş kavuşacak. Yeni Ay anının yükseleni Oğlak burcu. Yay, Oğlak ve Yengeçler başrolde diyebiliriz. 7 Aralık tarihinde Merkür Retro hareketini de tamamlayacak ve nihayet 2018 yılının Retro enerjilerinden kurtulmaya başlayacağız. Sizin için önemli tüm yeni başlangıçlarınızı, sözleşmelerinizi, anlaşmalarınızı bu tarihten sonraya bırakmanızı tavsiye ederim. 2018’de neredeyse tüm gezegenler bir süreliğine Retro hareketine devam etti ve bizi alışık olmadığımız enerjiler altında bırakarak bazen geçmişimizdeki olaylarla yüzleşmeye, bazen de düşünmeye sevk etti. 2019 yılı Retro hareketlerinin daha az olacağı bir yıl olacak müjdesini hemen vereyim…

Sağlık, huzur, mutluluk, aşk dolu bir hafta dilerim.


Yükselen Koç:

Sevgili Koçlar, bu hafta ikili ilişkilerinizde biraz daha şüpheci ve kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Çok huyunuz olmasa da her olayın içerisinde bir detay kovalayıp, konulara biraz da eleştirel yaklaşabilirsiniz.

Hayata dair kaygı ve korkularınızı zamanın akışına bırakıp, bu hafta daha rahat kararlar alabilirsiniz.

Bu haftaki Yeni Ay’da, ailenizden gelen maddi destek veya devam eden bir mahkemeniz varsa bununla ilgili yenilikler gündeminizde olabilir. Yeni kararlar, yeni dosyalar, yeni destekler vs. Mutlu haber şu ki, şans yanınızda olacak gibi duruyor…

Mutlu ve aşk dolu bir hafta dilerim.


Yükselen Boğa:

Sevgili Boğalar, bu haftaki Yeni Ay, yükselen burcunuzun derecesine göre size ilişkinizde veya ailenizden alacağınız destek konusunda yenilik enerjisi getirebilir. İlişkiniz, evliliğiniz ve eğer varsa ortaklığınız hakkında hafta ortasına kadar şans yanınızda diyebiliriz. Keyifli vakit geçirmek veya anlaşmazlıkları çözmek için doğru zaman içerisindesiniz. Hafta sonuna doğru biraz daha şüpheci ve kıskanmanızı sağlayacak düşünceler zihninizde dolaşmaya başlayabilir. Önemli bir karar almadan veya uygulamaya başlamadan önce hafta bitimine kadar beklemenizi tavsiye ederim.

Arkadaş gruplarınız ile keyifli sohbetler yaşayabileceğiniz, kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz bir haftadasınız.

Büyük hayat planınız veya yurtdışı konularında derslerinizin devam ettiği bir yıl içerisindesiniz. Belki de olayları fazla kötümser değerlendiriyor olabilirsiniz.

Keyfinizin bol olduğu, sağlıklı bir hafta dilerim.


Yükselen İkizler:

Sevgili İkizler, ilişkiniz, evliliğiniz, ikili ilişkileriniz üzerinde Yeni Ay meydana gelecek. Hayatın senaryoları neler olur bilinmez ama bu konularda bir yenilik enerjisi sizi bekliyor gibi duruyor. Yepyeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz, var olan ilişkinizde yeni bir açılım yapmaya karar verebilirsiniz veya kimsenin tahmin edemeyeceği sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz.

Bu içinde bulunduğunuz dönem sizin için önemli… Güneş tam karşıtınız olan Yay burcunda ilerlerken sizi de özellikle ilişkiler, ortaklık konusunda etkiliyor.

Yeni Ay’ın yaşanacağı gün, yönetici gezegeniniz Merkür’de Retro hareketini sonlandıracak. Daha bildik enerjilerle yeni ve şans dolu kararlara imza atabilirsiniz.

Keyifli, sağlıklı, mutlu bir hafta dilerim…


Yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeçler, bu hafta yaşanacak Yeni Ay’da başroldeki burçlardan biri de sizsiniz. 2019’un başrolünde de siz olacaksınız... Bunları ısınma turları olarak düşünebilirsiniz. Bu Yeni Ay konunuz, arkadaş çevreniz, dostlarınız eğer varsa platonik olarak sevdiğiniz kişi hakkında olabilir. Kendinizi şanslı hissederek, hislerinizi açmak isteyebilir veya arkadaş çevrenizden destek alabilirsiniz. Hayatın akışının nasıl bir kurguda gerçekleşeceğini kimse bilemezken, yukarıdakileri birkaç örnek gibi algılayabilirsiniz. Uzun bir süredir aşk hayatınız ve arkadaşlarınız hakkında önemli bağlar hissediyor olabilirsiniz, bu hafta Cuma günü bu konularda yepyeni kararlarla hayatınıza devam etmek isteyebilirsiniz. 

Büyük hayat planlarınız ile ilgili kendinizi hayatın akışına bırakıp tüm yaşam enerjinizi kontrol dışında hissedebilirsiniz. Yurtdışı sizin için önem kazanabilir.

Mutlu bir hafta diliyorum…


Yükselen Aslan:

Sevgili Aslanlar, bu haftaki Yeni Ay’da en çok kıskanılacak burçlardan biri sizsiniz, aşk var…Şans ve sevgi dolu bir aşk sizi bekliyor olabilir. Aşk gündeminde olmayanlar için çocukları ile ilgili güzel yeni gelişmeler yaşanabilir. Bu gelişmelerin heyecanına kapılırken dikkatli olmanız gereken bir konu da olabilir. Daha önce yaşadığınız dersleri ve tecrübeleri bu heyecanın gölgesinde bırakmamanızı tavsiye ederim. Sağlam adımlarla ilerlemek istiyorsanız, tecrübelerinizi de kullanmanız faydalı olacaktır.

Kaygı ve korkularınızın duygularınızda yeri olmadığını düşünerek bastırmaya çalışmanız sizi daha fazla gerebilir. Yapılması gereken ve hayatın da sizi önümüzdeki bir yıl boyunca yönlendireceği yöntem, biraz daha duygularınızı dinleyip hatta üzerinde konuşarak çözümlemek olmalı…

Hayallerinizin gerçek olacağı, harika bir hafta dilerim…


Yükselen Başak:

Sevgili Başaklar, bu hafta Cuma günü yönetici gezegeniniz Merkür, Retro hareketini tamamlıyor. İletişim kazaları, yeni başlayacak projeler veya yavaş giden işlerle ilgili konular bu tarihten sonra çözülmeye başlar. Bu da iyi haber zira tanıdığınız, bildiğiniz enerjilere geri dönüyorsunuz…

Bu sene aileniz, yuvanız veya haneniz ile ilgili genişlemeler olabilir. Hane nüfusu artabilir, yaşadığınız ev büyüyebilir veya tahmininizden daha şanslı gelişmeler oluşabilir. Bu hafta yaşanacak Yeni Ay’da bu konunun müjdesini, gelişmelerin nasıl oluşabileceğine dair ipuçlarını alabilirsiniz.

Bu hafta ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz ile ilgili konuları akışa bıraktığınızı hissettiğinizde işlerin yolunda gitmediğini düşünebilirsiniz. Halbuki buradaki hayal kırıklıkları bile size dersler verecek hatta hayatınızın akışını değiştirecek nitelikte olacaktır.

Aşk ve huzur dolu mutlu haftalar…

Yükselen Terazi:

Sevgili Teraziler, bu hafta yaşanacak Yeni Ay ile birlikte özellikle dostlarınız, kardeşleriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Genel olarak şanslı hissettiğiniz, mutlu gelişmeler olacağa benzemekle beraber iletişiminizin boyutuna çok dikkat etmelisiniz. Sizin çok inanarak hatta belki de son derece safça söylediğiniz cümleler beklemediğiniz şekilde sizi yaralayabilir. Dostlarınız arasında arabulmaya çalışırken aslında sizin yaralandığınızı hissedebilirsiniz. Hayatın hangi senaryo ile karşınıza çıkacağını bilemeyiz tabii, bunlar sadece örnekler…

Venüs bu hafta başında sizin burcunuzdan çıkıyor ve Akrep burcuna geçiyor. Estetik kaygılarınız ve ikili ilişkilerinize olan yaklaşımınız normal düzeylere dönebilir. Tabii biraz daha şüpheci ve kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz, dikkat diyelim.

Aşk hayatınız ile ilgili olaylar sizin kontrolünüz dışında gelişim gösterebilir. Ruh halinizde beraberinde salınım yapar tabii. Akışta kalmak ve hayatın kurgularını anlamak için beklemek iyi bir karar olabilir.

Aşk, sanat, estetik dolu, iyi bir hafta olsun…

 


Yükselen Akrep:

Sevgili Akrepler, bu hafta Venüs sizin burcunuza geçiş yapıyor. Astrolojide Venüs, ikili ilişkileri, güzellik kavramlarımızı, sanatı, estetiği sembolize eder. Bu hafta ikili ilişkilerinizde daha kendiniz gibi davranabildiğinizi düşünebilir hatta tutku ve gizem konularını abartabilirsiniz. Estetik konularında girişimde bulunmak isteseniz de biraz daha bekleyip en azından hafta sonuna ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Geçtiğimiz haftalarda, şans ve bereket gezegeni olarak bilinen Jüpiter sizin burcunuzdan ayrılıp, komşunuz Yay burcuna geçti. Yani sizin kendi emekleriniz ile kazandığınız maddi kazançlarınız ile ilgili eve…Buradan hareketle diyebiliriz ki bu sene para konularında bereket ve şans sizinle olacak… Bu hafta da tam burada bir Yeni Ay yaşanacak, Jüpiter’in de eşlik edeceği. Maddi konularda yeni gelişmeler olabilir. Tabii unutmamalı ki, hayatta başımıza neler geleceğini kimse daha önceden ön göremez. Biz maddi kaynaklarınızın artacağını ümit etsek de belki de harcamalarınız beklenmedik şekilde artış gösterecek. Gökyüzü iki yönlü çalışır, unutmamalısınız….

Şans dolu, iyi haftalar.

 


Yükselen Yay:

Sevgili Yaylar, Güneş üzerinizde parlıyor. Kış mevsimine girdik ve sizin döneminiz başladı. Hayatınızın her konusunda yenilikler yaşıyor, yeni başlangıçlara adım atıyor olabilirsiniz. Bu hafta Yay burcunun tam orta derecesinde Güneş ve Ay yan yana gelecek. Tüm yayları yakından ilgilendirecek bu enerji içerisindeyken, siz de önümüzdeki bir yıl boyunca önemli olabilecek ana temalarınız hakkında ipucuna sahip olabilirsiniz. 2 hafta önce kafanızı kurcalayan konuların rövanşı niteliğinde olacak bu Yeni Ay ile bazı kararlarınızı kesin olarak alıp, sıkı sıkıya uygulamaya başlayabilirsiniz. Unutmayın 1 yıl boyunca Jüpiter yani şans sizinle olacak…

Maddi konularla ilgili dersleriniz devam ediyor. Kendinize yaptığınız hatalardan bazı dersler çıkarıp bunları tekrar etmeyinceye kadar da devam edeceğe benziyor.

Huzurlu, mutlu, eğlence dolu bir hafta dilerim.


Yükselen Oğlak:

Sevgili Oğlaklar, bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay’da sizin için temel konular arkadaş çevreniz ve platonik olarak sevdiğinizi düşündüğünüz ilişkiniz olabilir. Yeni arkadaş çevresine girebilir, arkadaşlarınızla yeni bir ilişki seviyesinden hayatınıza devam edebilirsiniz. Ya da belki platonik olduğunuzu düşündüğünüz ilişkiniz yeni bir boyut kazanabilir.

Sizin için zor bir yıl bitti. Kaygı ve korkularınızla baş etmeye çalıştığınız, belki farklı tecrübeler yaşadığınız bir yıl geride kaldı. Yeni yılda, aldığınız derslerinizi asla unutmadan yeni kararlar almanızı tavsiye ederim.

Sizin için çok zor olsa da, maddi konularda hayatın akışına güvenip, kendinizi çok da zorlamadan ilerlemeniz faydalı olacaktır.

Başarılı, huzurlu, mutlu, keyifli bir hafta dilerim. 


Yükselen Kova:

Sevgili Kovalar, bu hafta gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte, iş hayatınızda olumlu ve mutlu yeni bir dönem başlayabilir. Seyahatleriniz sıklaşabilir, kendinizi daha özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Aktif bir iş hayatınız yoksa, bu yenilik kendini toplum içerisindeki sosyal statünüzde veya başarmak istediğiniz yeni projelerde olabilir.

Ailenizden alacağınız destek ile ilgili daha planlı ve organize düşünmeye başlayabilir, etrafınızdaki ilişkilerinizi bu uğurda baştan şekillendirebilirsiniz.

Arkadaş çevreniz veya platonik ilişkiniz hakkında sizi düşündüren hatta belki biraz rahatsız eden gelişmeler bu hafta da devam edebilir.

Zorlu tutulma dönemleri bitti artık hayat sizin için daha kolay akacak.

Mutlu haftalar…


Yükselen Balık:

Sevgili Balıklar, büyük hayat planlarınızı gözden geçirmenizin hatta aksiyonlarınızı hazırlamanızın vakti geldi gibi gözüküyor. Bu hafta ki Yenilik enerjisi ile birlikte bu konuda farklı düşünceler beslemeye başlayabilirsiniz.

“Kaderin cilvesi” denilen durumlarla karşılaşabilir, kontrolün sizde olmadığını hissettiğiniz anlara şahitlik edebilirsiniz. Tüm bu durumlar sonunda hayat enerjiniz değişkenlik gösterip, duygularınızın salınım yaptığını hissedebilirsiniz. Bu gibi durumlar yaşarsanız direnmeden, en iyi bildiğiniz refleksinizi kullanıp kendinizi tamamen akışa bırakmanız daha yerinde olacaktır.

Neptün’ün Retro enerjisi tamamen geçince olayların sisli, puslu kısımları dağılınca, gerçekleri çok daha net görmeye hatta ayırt etmeye başlayabilirsiniz.

Aşk, mutluluk, huzur dolu bir hafta dilerim.

Astrolog Burcu İnci

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin