Günün gazete manşetlerinde neler var? 6 yaş evlenmek için çok fazla, düşürülsün!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Günün gazete manşetlerinde neler var? 6 yaş evlenmek için çok fazla, düşürülsün!

Günün gazete manşetlerinde bugün öne çıkan başlıklar neler? Sözcü Gazetesi bugün asgari ücretlinin yaşam mücadelesine manşetten yer verdi. Elinde 3 TL kalan çalışan ay sonunu nasıl getirir? Cumhuriyet gazetesi, Prof. İbrahim Emiroğlu'nun izinsiz konuşmacı olarak katılıp, genç kızlar hakkında skandal ifadeler kullandığı konferansa öğrencileri gönderen İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş'un Aydın İl Milli Eğitim Müdürü olarak terfi ettirildiğini ortaya çıkaran bir manşet attı.. Yeni Akit ise, Türkiye'de evlilik yaşının arttığından dert yanarak, 'Batı'ya uydukça batıyoruz. çocuk sayısı azaldı' manşetiyle şaşırtmadı..

Takip Et

GAZETELERİN ÇNE ÇIKAN MANŞETLERİ;

Sözcü Gazetesi bugün asgari ücretlinin yaşam mücadelesine manşetten yer verdi. Elinde 3 TL kalan çalışan ay sonunu nasıl getirir?

Sözcü Gazetesi Manşetleri

CUMHURİYET GAZETESİ: 'KİNDAR VE DİNAR NESİL' TERFİ EDİYOR

Cumhuriyet gazetesi Prof. İbrahim Emiroğlu'nun izinsiz konuşmacı olarak katılarak genç kızlar hakkında skandal ifadeler kullanan sözler kullandığı konferansa öğrencileri gönderen İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş'un Aydın İl Milli Eğitim Müdürü olarak terfi ettirildiğini ortaya çıkaran bir manşet attı..

Cumhuriyet Gazetesi Manşetleri

BİRGÜN GAZETESİ: SİSTEMİN DNA'SI

Birgün gazetesinin pazar manşetinde, 17 Ağustos 1999 Marmara depremin yakınlarını kaybeden vatandaşların, bugün dahi çoğunun kimlik tespiti yaptıramadığını haberleştirdi. Depremde yakınlarını kaybedenlerin bugün, isimsiz mezarları açtırarak 1321 TL karşığında kimlik tespiti yaptırmak zorunda kaldıklarına dikkat çekildi.

Birgün Gazetesi Manşetleri

YENİ AKİT, EVLENECEK ÇOCUK AZALDI!

Türkiye Cumhuriyeti ,Türk Milleti Atatürk ve laikliğe karşı her fırsatta ağır küfür ve hakaret etmeyi kendine görev edinmiş olan Yeni akir ise, 'Batıya uydukça batıyoruz' manşeti atarak, Türkiye'de evlilik yaşlarındaki artıştan dert yandı. Yeni akit 'Çocuk kalmadı..' iddiasında bulundu..

Bu sözde gazete bu haberi yaparken, sadece son bir yıl içinde resmi kayıtlara göre 21.957 hamile çocuk tarihimze kara bir leke gibi kazıldığı gerçeğini, sadece 2018 yılının ilk ayında 200 civarında hamile çocuğun kayıtlara geçtiği gerçeğini bilmiyor muydu? (Hamile Çocuk sayısında korkunç rakam) Elbette biliyordu, Ancak bu 'Evlenecek çocuk kalmadı ' manşeti atanların kafalarındaki evlenme yaşı 6..

'EVLİLİKTE 6 YAŞ ÇOK GEÇ, DÜŞÜRÜLSÜN!'

Yeni Akit gazetesi, hasretini duydukları bir 'şeriat' ülkesinde basılsaydı, bugün böyle bir manşet atma gereksinimi duymadan 6 yaşındaki çocukların gelinlik giydirilmiş düğün fotoğraflarına magazin sayfalarında yer verir, muhtemelen de kız çocukları için '6 yaş ve üstü' evlilik şartının düşürülmesi için manşetler atardı..

Yeni Akit Evlilik Yaşı Düşürülsün

TÜM GAZETELERİN MANŞETLERİ 09.12.2018

Diğer Tüm Gazetelerin manşetlerin göz atmak için buraya tıklayın

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin