Google Domain artık Türkiye'de


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Google Domain artık Türkiye'de

Dünyanın en büyük arama motoru Google, Domain(Alanya Ad) işlemleri Türkiye'de hizmete sundu. Satın alma işklmelerinde com için 55 TL'lik fiyatla başlayan Google, yaklaşık 300 diğer uzantıları da satın alma imkanı sunuyor.

Takip Et

Dünyanın birçok ülkesinde yaklaşık 3 yıldır alan adı hizmeti veren "Google Domain" artık Türkiye'de kullanıcılara sunuldu.

Diğer tüm alan adı firmalarında olduğu gibi, içeri ve dışarı transfer işlemleri ve yeni alan adı kaydı birkaç adımda gerçekleştirilebiliyor. Google, halihazırla güvenlik endişesi duyan alan adı sahiplerine güvenli bir alternatif oluşturacak gibi görünüyor.

Google Domain'de yeni alan adı kaydı 55 TL olarak belirlendi. Bu fiyata E-posta yönlendirme, gizlilik koruması, tek tıkla DNSSEC, Google 2 Adımla Doğrulama ve daha birçok özellik dahil olduğu belirtildi.

İşte Google Domain Türkiye adresi Google Domain . 

GOOGLE DOMAİN HİZMETLERİNİN EK AVANTAJLARI

Hiçbir kodlamaya gerek olmadan site oluşturma
İster basit bir site veya bir blog oluşturmak ister güçlü bir e-ticaret çözümü geliştirmek isteyin, web sitenizi profesyonel şekilde oluşturmanıza yardımcı olacak araçlar ve iş ortakları sunuyoruz.

İşletmenizi internette pazarlama
Sizinki gibi işletmeleri arayan müşterilerin karşısına Google Ads ile çıkın. Her boyuttan bütçeyle web sitesi trafiğini, gelen telefonları ve mağaza ziyaretlerini artırın.

 

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin