Glasgow Rangers Galatasaray maçı hangi kanalda ve Teve2 şifresiz mi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Glasgow Rangers Galatasaray maçı hangi kanalda ve Teve2 şifresiz mi

Rangers Galatasaray maçı hangi kanalda ve Teve2 şifresiz mi, Teve2 yayın akışı canlı.. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmek için bu akşam sahaya çıkıyor. İskoçya'nın Rangers takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan sarı kırmızılı temsilcimiz son hazırlıklarını da tamamlayarak maç saati olan 21:45'i beklemeye başladı.

Takip Et

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçında bu akşam deplasmanda İskoçya'nın Rangers takımıyla karşı karşıya gelecek. Koronavirüs salgını nedeniyle UEFA'nın aldığı karar gereği tek maç üzerinden oynanan play-off turu maçını kazanan taraf adını gruplara yazdıracak.

Galatasaray maçı şifreli mi? Hayır!..

TEVE2 YAYIN AKIŞI

RANGERS - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Glasgow kentindeki Ibrox Stadı'nda oynanacak maç TSİ 21.45'te başlayacak. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak müsabaka, Teve2'den şifresiz olarak yayımlanacak.

UEFA Avrupa Ligi'ne 2. eleme turundan dahil olan Rangers bu turda Cebelitarık temsilcisi Lincoln Red Imps'i 5-0, üçüncü eleme turunda ise Hollanda'nın Willem II ekibini 4-0 yenerek play-off turuna geldi.

MUHTEMEL İLK 11

GALATASARAY;
 Arda Turan, Saracchi, Muslera ve Emre Akbaba'dan yoksun olan Galatasaray'ın sahaya Fatih; Omar, Luyindama, Marcao, Linnes; Taylan; Belhanda, Etebo, Emre Kılınç, Babel ve Diagne ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.

Arda Turan forma giyemeyecek
Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan, Rangers karşısında sahaya çıkamayacak.

Arda, gribal enfeksiyon ve yüksek ateş nedeniyle İskoçya'ya götürülmeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Marcelo Saracchi, Emre Akbaba'nın yanı sıra Şener Özbayraklı, Kerem Aktürkoğlu, Valentine Ozornwafor ve Jesse Sekidika UEFA'ya bildirilen kadroda yer almıyor.

İki takım da sezona iyi başladı
Galatasaray ile Rangers, 2020-2021 sezonuna iyi bir başlangıç yaptı.

Geçen sezon koronavirüs salgını sonrasında devam eden Süper Lig'i istediği gibi bitiremeyen sarı-kırmızılı takım, bu sezon farklı bir görüntü çiziyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in öğrencileri, bu sezon çıktığı 5 resmi maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Galatasaray, Süper Lig'de Gaziantep FK'yi 3-1, son şampiyon Medipol Başakşehir'i ise 2-0 mağlup ederken, derbide Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Azerbaycan temsilcisi Neftçi'yi 3-1, üçüncü eleme turunda de Hırvatistan takımı Hajduk Split'i 2-0 yendi.

Bu sezonki resmi maçlarda 10 gol atan Galatasaray, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

Ünlü eski İngiliz futbolcu Steven Gerrard'ın çalıştırdığı Rangers da sezona iyi bir giriş yaptı. Dokuzuncu haftası geride kalan İskoçya Ligi'nde 7 galibiyet, 2 beraberlik elde eden ve yenilgi yüzü görmeyen Glasgow temsilcisi, bu karşılaşmalarda 22 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. UEFA Avrupa Ligi'nde ise çıktığı 2 maçı da kazanan Rangers, 9 gol atarken kalesini de gole kapattı.

TV YAYIN AKIŞI GÜNLÜK

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin