Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda saat kaçta?


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda saat kaçta?

Dev maçta yayın krizi çözüldü.. Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak? beIN Sport yayın akışı değişti... İki sezon sonra Şampiyonlar Ligi'ne dönen Galatasaray'ın bu akşam Türk Telekom Stadı'nda oynayacağı Lokomotiv Moskova maçının beINSPORT HD1 ve beINSPORTS Haber'den şifresiz yayınlanacağı açıkladı.

Takip Et

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında bu akşam Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla karşılaşacak.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 22.00'de başlayacak. Müsabakayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon mutlu sona ulaşarak Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılma hakkı elde eden sarı-kırmızılı takım, D Grubu'nda Lokomotiv
Moskova'nın yanı sıra Portekiz'den Porto ve Almanya'dan Schalke 04 ile karşı karşıya
gelecek.

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKAVA HANGİ KANALDA?

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA!

Galatasaray Türk Telekom Arena’da bu akşam 22.00’de Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek. Maçı İtalyan hakem G. Rocchi yönetecek. Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçını BeinSports Haber ile BeinSports HD 1 şifresiz ve naklen yayınlayacak.

TRT1 YAYIN AKIŞI MAÇ HANGİ KANALDA

BEİN SPORT YAYIN AKIŞI

Ancak beIn Sport yayın akışını değiştirdi. Maça saatler kala futbolseverlerin meraklı bekleyişi erdi.. İki sezon sonra Şampiyonlar Ligi'ne dönen Galatasaray'ın bu akşam Türk Telekom Stadı'nda oynayacağı Lokomotiv Moskova maçının beINSPORT HD1 ve beINSPORTS Haber'den şifresiz yayınlanacağı açıkladı.

Galatasaray LokomotiV Moskova maçı hangi kanalda saat kaçta?
Galatasaray LokomotiV Moskova maçı hangi kanalda saat kaçta?
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin