Furkan Zıbıncı'nın bir suç makinası olduğu ortaya çıktı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Furkan Zıbıncı'nın bir suç makinası olduğu ortaya çıktı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Furkan Zıbıncı tarafından boğaz ve boynundan bıçaklanarak öldürülen gıda mühendisliği bölümü mezunu Şebnem Şirin'in, ayrılmak istediği için öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı Zıbıncı’nın cinsel istismar, gasp gibi 6 suçtan kaydının olduğu belirlendi.

Takip Et

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

TÜrkiye'yi yasa boğan Şebnem Şirin'in katili Furkan Zıbıncı'nın bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı. Zanlının, cinsel istismar, gasp, trafik güvenliğini tehlikeye sokma gibi 6 suçtan kaydının olduğu öğrenildi.

ŞEBNEM'İ KATLETTİ

Ayrılmayı kabul etmeyen Furkan Zıbıncı, elinde bulunan bıçak ile Şebnem Şirin'i boğaz ve boynundan bıçaklayarak öldürdü.

İLGİLİ HABER

Komşular polise haber verdi
Evden bağrışma sesleri duyan ve evden çıkan bir kişinin otomobiliyle uzaklaştığını gören komşuları polise haber verdi. Polis ve sağlık ekipleri, evin salonunda yerde yatan genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinden otomobille kaçan Furkan Zıbıncı (25), polis ekipleri tarafından Saltak Caddesi'nde 20 ABK 989 plakalı otomobil içinde gözaltına alındı.

İLK İFADESİ

Zanlının emniyette verdiği ilk ifadesinde bir altın toptancısında çalıştığını, gıda mühendisi olan kız arkadaşı Şebnem Şirin ile kendisinden ayrılmak istediği için tartıştıklarını söyledi.

İmamoğlu'ndan Şebnem Şirin paylaşımı: Akıl almıyor. Artık Yeter
27.10.2021

İmamoğlu'ndan Şebnem Şirin paylaşımı: Akıl almıyor. Artık Yeter

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin