Fransa 1-1 Türkiye - MAÇ SONUCU


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Fransa 1-1 Türkiye - MAÇ SONUCU

EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde grubun en zor deplasmandan 1 puanı çıkardık! A Milli Takımımız müthiş maçta Fransa'dan 1 puanı alarak EURO 2020 yolunda dev bir adım attı. Ay yıldızlılar Fransa'ya sahayı dar ettikleri maçtan sonra asker selamı vererek Mehmetçiklerimize selam gönderdi..

Takip Et

EURO 2020 Elemeleri'nde Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kalan A Milli Takımımız muhteşem bir mücadeleye ortaya koyarak 1 puanı cebine koydu. İlk maçta 2-0 mağlup ettiğimiz son dünya şampiyonuna geçit vermeyen ay yıldızlılar grup liderliğini sürdürerek EURO 2020 kapısını sonuna kadar araladı.
 

Fransa 1-1 Türkiye - MAÇ SONUCU
Fransa 1-1 Türkiye - MAÇ SONUCU

Kritik maç öncesi 81 bin kişilik statta Türk taraftarlar milli takımımıza müthiş bir destek vererek hayran bıraktı. Millilerimiz büyük bir destekle sahaya çıktı ve Fransa'da İstiklal Marşı'mız muhteşem bir atmosferle okundu.
 

Fransa 1-1 Türkiye - MAÇ SONUCU
Fransa 1-1 Türkiye - MAÇ SONUCU

Dakika 16' KALECİ MERT! Fransa arka arkaya çok net fırsatlar yakaladı. Sol kanattan gelişen hücumda Griezmann ceza sahasına girdi ve çaprazdan şutunu attı. Kaleci Mert'in çıkarttığı top Sissoko'nun önüne düştü fakat onun müsait pozisyonda yaptığı vuruşu da kaleci Mert kurtarmayı başardı. 
 

Dakika 24' YİNE MERT! Fransa yine sol kanattan tehlikeli geldi. Coman'ın içeri çevirdiği topa Griezmann son anda dokunmadı ve meşin yuvarlak ters taraftaki Sissoko'nun önünde kaldı. Tottenhamlı futbolcunun ceza sahası içerisinden yaptığı vuruşta kaleci Mert Günok sol tarafına uzanarak topu kontrol etti. 

GOL! 76'da köşe vuruşunda ön direğe hareketlenen Olivier Giroud kafayı vurdu ve topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi.
 

GOOOOL! 81.dakikada Hakan'ın kullandığı serbest vuruşta arka direğe hareketlenen Kaan Ayhan düzgün bir kafa vuruşuyla topu yakın köşeden ağlara gönderdi ve skora dengeyi getirdi.
 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin