Flaş gelişme: Akaryakıta bu gece indirim geliyor


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Flaş gelişme: Akaryakıta bu gece indirim geliyor

Brent petrolün fiyatı 13,5 yılın zirvesi olan 133 dolardan 111.14 dolara geriledi. Üst üste zamlanan benzin ile motorin fiyatları için indirim geleceği açıklandı. Bu gece yarısından sonra motorinin 20 TL'nin, benzinin de 19 TL'nin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Takip Et

Üst üste zamlanan motorin ve benzin fiyatlarında bu kez indirim bekleniyor. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere hem benzin hem de motorinde büyük indirim bekleniyor.

AKARYAKIT ÜRÜNLERİNE İNDİRİM GELDİ;

Akaryakıt ürünlerinden gazyağı, kalyak (kalorifer yakıtı) ve fuel oile indirim geldi. Gelen indirim sonrası gazyağının fiyatı 2 lira 29 kuruş ucuzladı. 

MOTORİNDE 2 LİRA 38 KURUŞ İNDİRİM BEKLENTİSİ

Küresel piyasalarda petrol fiyatlarını etkileyecek bir gelişme yaşanmaması durumunda motorin fiyatında 2 lira 38 kuruş indirim gerçekleşmesi tahmin ediliyor. 

MOTORİN FİYATI 20 TL'NİN ALTINA İNECEK

Yapılacak indirim ile motorin fiyatları 20 liranın altına gerileyecek. Benzinin litre fiyatının da 19 TL seviyelerine çekileceği ancak rakamın netleşmediği ifade edildi.

Mart ayı başlarında İstanbul’da benzin fiyatı 17 TL’den satılıyordu. Benzin fiyatı ile motorin fiyatı bu ay tam 6 kez zamlandı. Brent petrol fiyatlarındaki artış sonrası İstanbul’da benzin fiyatı 20,35 TL ve motorin fiyatı ise 22,80 TL’den satılıyor.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin