Fikret Orman istifa ediyor: Beşiktaş olağanüstü seçime gidiyor


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Fikret Orman istifa ediyor: Beşiktaş olağanüstü seçime gidiyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, mevcutiyetinin Beşiktaş'a zarar verdiğini düşündüğünü belirterek görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Takip Et

Son dakika: Beşiktaş'ta Fikret Orman dönemi sona eriyor!

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fikret Orman, mevcutiyetinin Beşiktaş'a zarar verdiğini düşündüğünü belirterek görevinden istifa edeceğini açıkladı. Fikret Orman, "Beşiktaş'taki sürecimi tamamlıyorum. Olağanüstü genel kurula gideceğiz" ifadelerini kullandı.

"PUSU KÜLTÜRÜ OLUŞTU"

Fulya AVM'si 15 güne kadar açılacak. Çok da hoş olduğunu düşünüyorum. Emeğine sağlık Ahmet abi (Ahmet Nur Çebi). Süreçleri niçin anlatıyorum. Geçen sene Beşiktaş'ta iç dinamiklerle uğraşmak zorunda kaldık. Bunlarla muhatap olmak yorucuydu. Ben ve arkadaşlarım bu kadar emek verirken, gösterilen tepkiler üzücü. Biz Beşiktaş'ı yönetmeye çalışırken 'Pusu kültürü' oluşturuldu. Pusu kültüründen bu iş başka bir noktaya gitti. 'Yapmayın Beşiktaş'a sahip çıkın' dedik. Son dönemde hep bir negatiflik, mutsuzluk var ve bana şiddetle yansıtmaya çalışıyorlar. Maliyeti düşürerek radikal kararlar almamız gerekiyordu, bunu da yaptık. Kırgın ve üzgünüm. Namusumuz sorgulanır hale geldi. Maçlara gidiyorum, 'Fikret gol gol' diye bağırıyorlar. Beşiktaş'ın demek ki kan değişikliğine ihtiyaç var. Yarın olağanüstü kongreye gidiyorum. Sürecimi tamamlıyorum.


 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin