FETÖ'den, AKP'ye İstanbul Seçiminde Destek Çağrısı Geldi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
FETÖ'den, AKP'ye İstanbul Seçiminde Destek Çağrısı Geldi

23 Haziran'da yapılacak olan tarihi İstanbul seçimine saatler kaldı.. Dakikalar ilerledikçe İstanbul ve Türkiye siyaseti adeta kaynar kazan haline geldi. Aleni olarak bilinen tüm gerçekler bir anda bilinmeyen karanlık yüzünü göstermeye başladı.. Devletin Resmi Haber Ajansı AA, DHA ve İHA haber ajanları dün terör örgütü PKK'nın elebaşısı Öcalan''ın tarafsızlık çağrısı yaptığı iddiasında bulundu. Bu haberler tazeliğini korurken OdaTV'de yer alan habere göre AKP'ye bir destek de FETÖ'den geldi..

Takip Et

FETÖ'NÜN FİRARİ POLİSİ EMRULLAH USLU'DAN 23 HAZİRAN MESAJI: CHP'YE OY VERMEYİN EY CEMAAT ÜYELERİ.!!

FETÖ'nün firardaki polislerinden Emrullah Uslu twitter hesabından, 23 Haziran'da Bu CHP’ye oy vermek zorunda değilsiniz ey cemaat mensubu insanlar. mesajı paylaştı..

23 Haziran seçimlerine iki gün kala, terör örgütü PKK Lideri Abdullah Öcalan'a ait olduğu iddia edilen seçimlerde tarafsız kalma mesajı Anadolu Ajansı üzerinden devreye sokulmuştu. AKP'nin seçim politikasına bir destek de FETÖ'den geldi. FETÖ'nün firardaki polislerinden Emrullah Uslu 23 Haziran'da boykot çağrısı yaptı.

CHP milletvekili Özgür Özel'in FETÖ karşıtı mesajına yanıt veren Uslu, "Bu CHP’ye oy vermek zorunda değilsiniz ey cemaat mensubu insanlar. #BanaTeröristDiyeneOyYok deyin seçimi boykot edin. Hiç olmazsa vicdanınız rahat eder. Bu kafa Ehven-i şer filan değil, bildiğin Ehli Şer kafasıdır..." ifadelerini kullandı.

Uslu, CHP'nin FETÖ karşıtı söylemini hedef alarak FETÖ mensuplarına sandığa gitmeme çağrısında bulundu.

Bir süredir AKP yönetiminde geçmişte FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen isimlerin görevlendirilmesi dikkat çekiyordu.

ODATV

işte Uslu'nun o mesajı:

FETÖ'den, AKP'ye İstanbul Seçiminde Destek Çağrısı Geldi
FETÖ'den, AKP'ye İstanbul Seçiminde Destek Çağrısı Geldi

Özgür Özel ne demişti? 

CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu ve Küçükkaya görüşmesinin kumpas olduğunu iddia eden ve bunların FETÖ taktikleri olduğunu ileri süren bir tweet atmıştı. 

İşte o paylaşım: 

Yapılan iş tam bir kumpas, bu kumpası kuranlar, eski ortaklarından öğrenmişler. Bu kadar kusursuz kumpası kimse kuramaz. Kusursuz bir kumpastır, FETÖ işidir. Soylu, Küçükkaya’nın, İmamoğlu’nun peşine polis taktığını, gizli çekim yaptırdığını itiraf ediyor.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin