Fenerbahçe'nin Elmas Kahramanı: Mutluyum


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Fenerbahçe'nin Elmas Kahramanı: Mutluyum

Fenerbahçe’yi zorlu Konyaspor deplasmanında hayata döndüren Eljif Elmas, “Gol attığım için mutluyum ama takım kazandığı için daha mutluyum” dedi. Fenerbahçe ile ilk maçında sergilediği başarılı performans ile göz dolduran ve tek golün asistini yapan Yassine Benzia, iyi bir başlangıç olduğunu belirtti.

Takip Et

Sarı-lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'deki sıkıntılı süreci nihayet noktaladı. İlk 4 haftada 3 kez yenilen Fenerbahçe, 5. haftada hayata döndü.

Phillip Cocu'nun takımı zorlandığı Atiker Konyaspor deplasmanında ikinci yarıda genç yıldızı Eljif Elmas'ın ayağından gelen golle sevindi. 19 yaşındaki futbolcu, kurtarıcı olurken, Fenerbahçe kariyerinde ilk kez bir resmi maçta ağları havalandırdı.

Sezon başında hazırlık maçında 21 Temmuz tarihinde Feyenoord ağlarını havalandıran Makedon yıldız, Süper Lig kariyerindeki ilk isabetli şutunda golü buldu. Genç oyuncu, takımın galibiyetinin daha önemli olduğunu söyledi.

Eljif, '3 puanı takım halinde kazandık, istediğimiz 3 puandı. Ben de gol attığım için mutluyum ama takım kazandığı için daha da mutluyum. İnşallah bu yolda beraber ilerleyeceğiz. Zamanımız yok ama elimizden gelen en iyi şekilde hazırlanıp, maçlarımızdan 3 puanla dönmek istiyorum. Yeni oyuncular var ama zamanla her şey olacak' dedi.

YASSİNE BENZAİ: ÇOK İYİ BİR AKŞAMDI

Fenerbahçe ile ilk maçında asist yapan Yassine Benzia, iyi bir başlangıç olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin Elmas Kahramanı: Mutluyum
Fenerbahçe'nin Elmas Kahramanı: Mutluyum

Cezayirli futbolcu, 'Sadece 3-4 antrenman yapma şansım oldu takımla beraber. Takım arkadaşlarımı tanımak için çok zamanım olmadı ama futbolun dili evrensel. Bazı oyuncular ayağına, bazı oyuncular koşu yoluna top ister. Zamanla arkadaşlarımı daha iyi tanıyacağım' dedi.

Takım olarak da önemli bir sonuç elde ettiklerini kaydeden Benzia, 'Çok iyi bir akşamdı bizim için ve kendi adıma da aynı şey geçerli. Kazandığımız için, takıma katkı verdiğim için çok mutluyum. Ben ve takım için güzel bir akşam oldu' diye konuştu.

İLK MAÇINDA GÖZDOLDURDU

Sarı-lacivertli takımda Yassine Benzia ile beraber ilk resmi maçına çıkan yeni transferlerden Jailson, mutlu olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Elmas Kahramanı: Mutluyum
Fenerbahçe'nin Elmas Kahramanı: Mutluyum

22 yaşındaki futbolcu, 'Benim için yeni bir tecrübeydi, kariyerim için önemli. Galibiyetle ilk maçıma çıkmam önemliydi' dedi.

Spor Toto Süper Lig'deki ilk maçını da değerlendiren Brezilyalı orta saha, 'Çok kompakt ve çok çabuk oynanan bir lig. Top ayağınıza geldiğinde hemen düşünüp oynamanız gerekiyor. Kısa sürede adapte olacağım. İlk maçımdı, takım arkadaşlarımı tanıyorum. Daha çok çalışıp, takım arkadaşlarımı daha yakından tanıyacağım' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin