Fenerbahçe Doğuş - TOFAŞ


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Fenerbahçe Doğuş - TOFAŞ

Fenerbahçe Doğuş, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisinin ikinci buluşmasında Tofaş’ı bu akşam Ülker Salonu’nda konuk ediyor. 7 maç üzerinden oynanacak ve toplam 4 galibiyete ulaşacak ekibin sezonu şampiyon tamamlayacağı serinin ilk maçını sahasında 40 sayı farkla 103-63 kazanarak 1-0 öne geçen Fenerbahçe Doğuş, bu akşam da galip gelerek Bursa’da oynanacak karşılaşmalar öncesi avantajını korumaya çalışacak. TOFAŞ ise, bu maçı kazanarak, saha avantajını lehine çevirmeyi amaçlıyor. Play-Off’larda oynadığı son 16 maçı da kazanan Sarı-Lacivertliler, Efes’in 18 maçlık rekorunu geçmeye çalışacak! Fenerbahçe TOFAŞ maçı CANLI YAYIN! Fenerbahçe TOFAŞ basketbol 2. maçı hangi kanalda?

Takip Et

Fenerbahçe Doğuş, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında evinde TOFAŞ ile karşı karşıya geliyor. 

Toplam 4 galibiyete ulaşacak ekibin sezonu şampiyon tamamlayacağı serinin ilk maçını sahasında 40 sayı farkla 103-63 kazanarak 1-0 öne geçen Fenerbahçe Doğuş, bu akşam da galip gelerek Bursa'da oynanacak karşılaşmalar öncesi avantajını korumaya çalışacak. TOFAŞ ise, ikinci maçı kazanarak, saha avantajını lehine çevirmeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe Doğuş - TOFAŞ

FENERBAHÇE DOĞUŞ - TOFAŞ: 66-51 (4. çeyrek oynanıyor)

İlk çeyrek sonucu: 19 - 17
2. çeyrek sonucu: 37  - 36
3. çeyrek sonucu: 63 - 51

SALON: Ülker Spor ve Etkinlik Salonu
SAAT: 21.00
YAYIN: beIN Sports 3 ve NTV

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin