Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu 3-1


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu 3-1

Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla yendi.. Nefes kesen derbide Fenerbahçe, ezeli rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti kritik üç puana uzandı. Kanarya, 28 puana çıkarken Beşiktaş 27 puanda kaldı. Sarı-lacivertlilerin Kadıköy'de Beşiktaş'a karşı yenilmezlik serisi 16 maça çıktı.

Takip Et

Süper Lig'in 16. hafta derbi maçında Fenerbahçe, seyircisi önünde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti.
Bu sonuçla Fenerbahçe, 28 puana yükselip Beşiktaş'ı geçerken üst üste son iki lig maçını kaybeden Kartal, 27 puanda kaldı.

Fenerbahçe'nin golleri 23'te penaltıdan Max Kruse, 32'de Ozan Tufan ve 58'de Vedat Muriqi kaydetti. Beşiktaş'ın tek golü ise 45+5'ten Atiba Hutchinson'dan geldi.

Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu 3-1
Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu 3-1

PUAN DURUMU

Son olarak Nisan 2005'teki unutulmaz 4-3'lük maçta Kadıköy'de Beşiktaş'a yenilen Fenerbahçe'nin siyah-beyazlılara karşı yenilmezlik serisi 16 maça çıktı.

Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu 3-1
Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu 3-1

Fenerbahçe'de kart cezası nedeniyle Garry Rodrigues bu maçta forma giyemedi. Ayrıca sakatlığı bulunan Hasan Ali, Victor Moses ve Sadık Çiftpınar da kadroda yer alamadı. Emre Belözoğlu da sağ kasığındaki ağrı nedeniyle tedbir amaçlı olarak kadrodan çıkartıldı.
 

Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu 3-1
Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu 3-1

VAN PERİSE TRİBÜNDEYDİ
Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Robin van Persie, sarı-lacivertlilerin Beşiktaş ile oynadığı derbi mücadelesini locadan takip etti.

Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Robin van Persie de takip ediyor. 2015-2018 yılları arasında 2.5 sezon Fenerbahçe formasını terleten Hollandalı yıldız futbolcu, sarı-lacivertlilerin özel daveti üzerine derbi için İstanbul’a geldi. Maç boyunca heyecanlı gözüken Persie’ye tribünlerden tezahüratlarda bulunuldu.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇ DETAYLARI
Stat: Ülker
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Fenerbahçe: Altay, Isla, Serdar Aziz, Jailson, Dira, Gustavo, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Deniz Türüç, Max Kruse, Vedat Muriqi
Yedekler: Harun Tekin, Tolgay Arslan, Mevlüt Erdinç, Ferdi Kadıoğlu, Alper Potuk, Murat Sağlam, Zanka, Adil Rami
Teknik Direktör: Ersun Yanal

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Enzo Roco, Rebocho, Atiba, Elneny, Lens, Caner Erkin, Diaby, Burak Yılmaz
Yedekler: Utku, Ersin, Victor Ruiz, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, N'Koudou, Necip Uysal, Adem Ljajic
Teknik Direktör: Abdullah Avcı
Goller: Max Kruse (dk. 23 pen.), Ozan Tufan (dk. 32) (Fenerbahçe), Atiba (dk. 45+5) (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Deniz Türüç (Fenerbahçe), Lens, Caner (Beşiktaş)

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin