Fazla Heveslenme Çavuşoğlu, şurekanızla birlikte tıpış tıpış gideceksiniz


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Fazla Heveslenme Çavuşoğlu, şurekanızla birlikte tıpış tıpış gideceksiniz

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 'seçim olsa da iktidar size verilmeyecek' sözlerine 'Hiçkimse milletin iradesinden üstün değildir!.. Fazla heveslenme Çavuşoğlu, paşa paşa iktidarı devralacağız şurekanızla birlikte siz de tıpış tıpış gideceksiniz!' sözleriyle yanıt verdi

Takip Et

Nusret Bayar Çavuşoğlu'na 'FAZLA HEVESLENME ÇAVUŞOĞLU TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKSİNİZ!' dedi 

Bayar açıklamasında şu ifadeleri kulandı;

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Meclis kürsüsünden "Seçim olsa da iktidar size verilmeyecek" diye bir açıklama yaptı.

- Çavuşoğlu; İstanbul seçimlerinde milletin iradesini gasp ederek seçimleri iptal ettirdiklerinde nasıl bir sonuçla karşılaştıklarını unutmuşa benziyor.

- Hiçkimse milletin iradesinden üstün değildir!

- Vatandaş artık bu kibirli üsluptan, yandaşları kayıran, emekçiyi açlığa mahkum eden, zengini daha zengin fakiri daha fakir eden bu adaletten yoksun düzenden sıkıldı!

- Halkımız siz ve size destek veren menfaat gruplarından, Saraylardan köşklerden inmeyenlerden, rantiyecilerden, memleketin dağını taşını birilerine peşkeş çekenlerden sıkıldı!

- Grup Sözcümüz Engin Altay'ın dediği gibi "Paşa paşa iktidarı devralacağız" şurekanızla birlikte "siz de tıpış tıpış gideceksiniz!"

ÇAVUŞOĞLU NE DEMİŞTİ?

Çavuşoğlu, İYİ Parti Milletvekili Ahmet Erozan'ın "Bütçeyi iktisatlı kullanın. Yılın ikinci yarısı alacağız" sözlerine cevap verdi. 

Çavuşoğlu, "Hayrola, ne oluyor? Siz de mi Biden'dan umut bekliyorsunuz yoksa? Ülkede seçim yok. Seçim olsa da iktidarın size verilmeyeceğini biliyorsunuz. Yoksa darbe beklentiniz mi var nereden devralacaksınız, kimden devralacaksınız?" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin