Portakal kovuldu mu? Fatih Portakal Neden FOX Ana Haberi sunmadı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Portakal kovuldu mu? Fatih Portakal Neden FOX Ana Haberi sunmadı

Sosyal medya Fatih Portakal'ı merak ediyor.. Fox Ana haberin başarılı sunucusu gazeteci Fatih Portakal bu akşam FOX Ana haber bültenine çıkmadı. Fox Ana Haber bu akşam Gülbin Tosun tarafından sunuldu.. Sosyal medyada Fatih Portakal nerede, Portakal FOX ana haberi neden sunmadı sorusu sorulmaya başlandı.. Fatih Portakal ameliyat mı oldu?

Takip Et

Fox Ana haber bülteni sunucusu gazeteci Fatih Portakal bu akşam FOX Ana haber bültenini sunmadı..

Muhalif ve Atatürkçü kimliğiyle bilinen, sert çıkışlarıyla Türkiye'nin en çok izlenen muhalif haber sunucusu olan Portakal nerede?

Sosyal medyada Fatih Portakal nerede, Portakal FOX ana haberi neden sunmadı?, Fatih POrtakal kovuldu mu? sorusu sorulmaya başlandı.. Peki Fatih Portakal nerede?

Fatih Portakal Neden FOX Ana Habere Çıkmadı? Portakal kovuldu mu
Fatih Portakal geri dönecek!..

KİMİLERİ ÜZÜLECEK AMA FATİH PORTAKAL GİTMEDİ..

Fatih Portakal, geride bıraktığımız günlerde bir operasyon geçireceğini söylemiş ve seyircilerinden bir süre için izin istemişti. Yattığı hastanede ameliyatı gerçekleşen Portakal, sosyal medya hesabından eşiyle birlikte çekilmiş bir selfiesini paylaştı ve altına da sağlık durumuyla ilgili bilgi vermek adına şu satırları ekledi: “İki gün yokum demiştim, operasyon sonrası ben ve Armağan Portakal… İyiyim, sıkıntı yok

FOX GÜNLÜK YAYIN AKIŞI - FOX TV REHBERİ

Fox Ana Haber Bu Akşam Gülbin Tosun tarafından sunuldu..

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin