Esenyurt Belediyesi'nde dehşet! Muradiye Bektaş eski sevgili kurbanı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Esenyurt Belediyesi'nde dehşet! Muradiye Bektaş eski sevgili kurbanı

Son dakika. Kadın cinayeti.. Esenyurt Belediyesi'nin ek hizmet binasında silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans geldi. 42 yaşındaki Muradiye  Bektaş isimli belediye çalışanı kadın, eski sevgilisi olduğu iddia edilen 43 yaşındaki Bülent Özyürek tarafından rehin alındıktan sonra pompalı tüfekle öldürüldü. Katil zanlısı aynı silahla intihar etti..

Takip Et

Esenyurt Belediyesi'ne pompalı tüfekle girdi... Sevgilisini öldürüp canına kıydı
Esenyurt Belediyesinde çalışan sevgilisini pompalı tüfekle öldüren zanlı canına kıydı...

İddiaya göre, Muradiye Bektaş imam eşiyle yaşadığı ailevi sıkıntılar yüzünden boşanma eşiğine geldi. Bu sürede Muradiye Bektaş, Bülent Özyürek ile 3 yıldır aşk yaşıyordu. Ardından Muradiye Bektaş eşiyle barışma sürecine girdi ve Bülent Özyürek durumu kabullenemedi. 

Muradiye Bektaş Esenyurt belediyesi

İddiaya göre Belediyede çalıştığı öğrenilen sevgilisi Muradiye  Bektaş’ı alıkoyarak bir odaya kapattı. Burada genç kadını öldüren katil zanlısı Bülent Özyürek aynı silahla yaşamına son verdi.

CESETLER MORGA KALDIRILDI

Bektaş ve Özyürk'in cesetleri, olay yerindeki incelemelerin ardından  Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Çevrede güvenlik önlemi alarak binada inceleme yapan ekipler,  incelemelerin tamamlanmasının ardından bölgeden ayrıldı.

Bülent Özyürek​ eSENYURT
Bülent Özyürek​
GÜVENLİK SKANDALI: BİNAYA ELİNDE SİLAHLA NASIL GİRDİ?


Belediye binalarına girişte birçok güvenlik uygulaması mevcutken, elinde silahla binaya giren adama kimsenin engel olmaması skandal olarak nitelendirildi. 

 

Muradiye Bektaş Esenyurt belediyesi
Olay yerine Özel Harekat Polisleri de sevk edildi..

İLGİLİ HABER

Esenyurt Belediyesi'nden açıklama;

Öte yandan, Esenyurt Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: "Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi'nin bulunduğu ek hizmet binasında görevli Muradiye Bektaş, Bülent Özyürek adlı şahsın silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmiş, saldırgan daha sonra aynı silahla intihar etmiştir. Olay tamamen adli vaka olup, saldırının kurumumuza yönelik olmadığını bildiririz. Polisin olayla ilgili tahkikatı devam etmektedir."

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin