Dilara Kandak'ın battaniyeye sarılı çıplak cesedi bulundu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Dilara Kandak'ın battaniyeye sarılı çıplak cesedi bulundu!

Kadın cinayetlerinin adresi bu kez Antalya Korkuteli oldu.. 23 yaşındaki Dilara Kandak'ın cansız bedeni, çıplak vaziyette ve toprağa gömülü olarak bulundu.. Talihsiz kadının cesedinin çıplak olması, cinsel istismar ve tecavüz ihtimalini de güçlendiriyor.. Kadın cinayetlerinin son kurbanı Dilara, 2 çocuk annesiydi.. Genç kadının sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım yürekleri dağladı: Yavaş yavaş ölüyoruz her gün... Polis korkunç cinayetin katil zanlısı veya zanlılarını bulmak için inceleme başlattı.. Öte yandan, eşinden bir süredir ayrı yaşadığı öğrenilen genç kadının ölüm haberi, sosyal medyada 'kıskanç koca' vahşetine mi kurban gitti..' şeklinde yankı buldu..

Takip Et

ANTALYA, KADIN CİNAYETLERİNİN SON ADRESİ OLDU

23 yaşındaki Dilara Kandak, iddiaya göre bir süredir ayrı yaşadaığı eşi tarafından 'kıskançlık' gerekçesiyle katledildi...

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir tarlada bir çoban köpeği, başı dışarda kalacak şekilde gömülmüş bir ceset görünce havlamaya başladı. Sahibi köpeğin yanına gittiğinde cesedi gördü. Ekiplerin olay yerine gelmesiyle yapılan incelemede cesedin 40 gündür kayıp olan 23 yaşındaki Dilara Kandak'a ait olduğu ortaya çıktı. 

İLGİLİ HABER

 

Dilara Kandak - Antalya kadın cinayeti

Alaaddin Mahallesi Gölbent mevkiinde ormanlık alanı içindeki tarlaya yarıya kadar gömülmüş, battaniyeye sarılı çiplak vaziyette bulunan cesedin, 2 çocuk annesi Dilara Kandak'a ait olduğu yapılan ilk incelemede kesinleşti. Ceset otopsi için Adli Tıp'a götürüldü..

Dilara Kandak - Antalya kadın cinayeti

DİLARA, İDDİAYA GÖRE 'KISKANÇ KOCA' VAHŞETİNE KURBAN GİTTİ:

Dilara'nın, bir süredir ayrı yaşadığı 2 çocuğunun babası eşi tarafından, kıskançlık krizi nedeniyle öldürüldüğü iddia edildi.. Genç kadının kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ve polis incelemesinin ardından netlik kazanacak.

Dilara Kandak - Antalya kadın cinayeti

Korkunç bir cinayete kurban giden Dilara'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürekleri dağladı.. Genç kadının, kadın cinayetlerine dikkat çektiği paylaşımında "Yavaş Yavaş ölüyoruz her gün.. Havadan sudan bahseder gibi! " paylaşımı dikkat çekti.

Dilara Kandak - Antalya kadın cinayeti

'KUZUM SENİ ÇOK ARADIM AMA BULAMADIM'

Sabah erken saatlerinde genç kadının yakınları, Adli Tıp'a gelerek cenazeyi almak için beklemeye başladı. 24 Ocak tarihinden bu yana kayıp olduğu öğrenilen genç kadının teyzesi Şükran Koca, "Kuzum, seni çok aradık ama bulamadık' diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

Dilara Kandak'ı kim öldürdü

Koca'yı sakinleştirmeye gelen diğer teyzesi Fatma Çaltı ise feryatlara dayanamayıp baygınlık geçirdi.

Yapılan otopsinin ardından genç kadının cenazesi ailesi ve yakınları tarafından, Korkuteli ilçesi İmrahor Mahallesi'nde toprağa verilmek üzere alındı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin