Eren Erdem'den Ethem Sancak'a: Önce ağzını çalkala


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Eren Erdem'den Ethem Sancak'a: Önce ağzını çalkala

Son günlerde Tank-Palet Fabrikası'nın Katar'a 25 yıllığına bedelsiz kiralandığı iddialarıyla gündeme gelen ve bir röportajında 'Erdoğan'a aşığım' diyen BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na 'Ulan sen ya 20 milyar doları bir arada görmemişsin ya dayak yememişsin' dediği görüntüler ortaya çıktı. Erdem, Sancak'a yanıt olarak “eğer bir siyasetçi 20 milyarı bir arada görüyorsa HIRSIZDIR! Kemal bey hırsız olmadığı için 20 milyarı görmedi, sen görenlerle takıl!” ifadelerini kullandı..

Takip Et

Eren Erdem'den Ethem Sancak'a: Kılıçdaroğlu'nun adını ağzına almadan önce ağzını çalkala..

Geçtiğimiz haftalarda ASKON toplantısında konuşan Sancak, Tank-Palet Fabrikası’nın özelleştirilmesini eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik ağır sözler sarf etmişti. Ortaya çıkan görüntüler hakkında konuşan CHP’li Barış Yarkadaş ve Eren Erdem, Sancak’a sert tepki gösterdi.

‘Erdoğan aşığı’ olduğunu her fırsatta dile getiren Ethem Sancak, Tank Palet fabrikasının özelleştilmesini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Kılıçdaroğlu’na niye cevap vermiyoruz. Bir sürü yalan söylüyor, her konuştuğu yalan. Önce dediler satıldı tank palet. ’20 milyar dolar’ diyor. Ulan sen 20 milyar doları ya bir arada görmemişsin ya dayak yememişsin. Atıyor, bilmiyor. Hesap uzmanı olmasına rağmen cahil bir hesap uzmanı” demişti.

Eren Erdem'den Ethem Sancak'a: Önce ağzını çalkala
Eren Erdem'den Ethem Sancak'a: Önce ağzını çalkala

Halk TV’de görüntüleri izleyen CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem ve CHP’li Barış Yarkadaş, Ethem Sancak’a yanıt verdi.
CHP’li Eren Erdem “O videoyu seyrettim, bir kere buradan Ethem Sancak’a söyleyeceğim bir cümle var. Bırak o hakaretamiz ifadeyi kullanmak, Kılıçdaroğlu’nun adını ağzına alırken ağzını çalkalayacak. Bu alçaklıktır, ahlaksızlıktır o ifadeleri kullanırken herkes haddini bilecek. Kemal Bey’in 20 milyar doları bir arada görme şansı yok. Çünkü hırsız değil!” dedi.  

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin