Erdoğan yine TÜSİAD’ı hedef aldı: Bunun hesabını sormasını bilirim


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Erdoğan yine TÜSİAD’ı hedef aldı: Bunun hesabını sormasını bilirim

Son dakika. Cumhurbaşkanı Erdoğan yine TÜSİAD'ı hedef aldı.. , İftar programında konuşan Erdoğan, "Ben sizin 12 yıl önce durumunuzu, bugünkü durumunuzu da biliyorum. Yeri gelirse bunu teşhir ederim. Dışarıdan vuran vuruyor ama içeriden vuranlara günü gelir hesabını sormasını da bilirim. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan bu şekilde açıklamak istemezdim. Buram buram demokrasi hazımsızlığı kokan, Türkiye’yi karalamak için istatistik kimliğine başvuran konuşmasını üzüntüyle dinledim." dedi.

Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen İç Güvenlik Birimleri iftarında konuştu.

Erdoğan buradaya yaptığ konuşmasında yine TÜSİAD’ı sert bir dille eleştirdi. Erdoğan, TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın yaptığı açıklamalara ilişkin “TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan bu şekilde açıklamak istemezdim Buram buram demokrasi hazımsızlığı kokan, Türkiye'yi karalamak için istatistik kimliğine başvuran konuşmasını üzüntüyle dinledim. Beyefendi 17 yıl önce Türkiye'nin kişi başına milli geliri neydi şimdi ne oldu? Sen o gün neredeydin, bugün ekonomik olarak neredesin. O günde buna sadece firman ne kadar büyüdü, arkadaşların ne kadar güçlendi onu masaya yatırmıyoruz. Ben sizin 17 yıl önceki durumunuzu da bugünkü durumunuzu da biliyorum. Yeri gelirse bunları da teşhir ederim. Türkiye'yi dışarıdan vuranlar vurmaya çalışıyor, ama içeriden vuranlara bunun hesabını sormasını bilirim” dedi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin