Erdoğan: Yeni bir ekonomik kurtuluş savaşı veriyoruz


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Erdoğan: Yeni bir ekonomik kurtuluş savaşı veriyoruz

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Van 7.Olağan İl Kongresi'nde, "Ülkemizi ekonomi alanından kuşatmaya çalışanlara cevabımızı da yeni bir ekonomik kurtuluş savaşıyla veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Takip Et

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle;

-- Dün İzmir’de yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. 26 vefatımız var, 885 yaralımız var, 15 yoğun bakımda olan hastamız var. İzmir’e ve depremin hissedildiği tüm şehirlerimize geçmiş olsun diyorum.

-- Devletimiz deprem anından itibaren tüm bakan arkadaşlarım, milletvekillerimiz, kurumlarımız, Kızılayımız, AFAD’ımız, hep birlikte imkanlarımızla İzmirli kardeşlerimizin imdadına koştuk. Vatandaşlarımıza yardımcı olunması faaliyetleri eksiksiz yerine getirilmektedir.

“YENİ BİR EKONOMİK KURTULUŞ SAVAŞI VERİYORUZ”

-- Ekonomimizi bir yandan corona virüsü salgının sıkıntılarına bir yandan da yapılan saldırılara karşı ayakta tutuyoruz.

-- 40 milyar liralık karşılıksız nakit desteği sağladık. Görülmemiş kredi ve vergi teşviklerini devreye soktuk. İhtiyaca öre yeni teşvik paketleri hazırlayıp uygulamaya alıyoruz.

-- Böyle dönemler aynı zamanda cesur kararlar ile çok büyük atılımların da fırsatlarıdır. Ülkemizi kuşatmaya kalktılar istiklal ve istikbalimize canımız pahasına karşı çıkarak karşılık verdik.

-- Ülkemizi ekonomi alanından kuşatmaya çalışanlara cevabımızı da yeni bir ekonomik kurtuluş savaşıyla veriyoruz.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin