Erdoğan ve Kılıçdaroğlu fotoğrafındaki ilginç detay


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu fotoğrafındaki ilginç detay

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Merkez Bankası'nı sürpriz ziyareti günün konusu oldu. Kılıçdaroğlu'na kamuoyundan büyük destek gelirken, bugün aynı şekilde AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan da İstanbul’da açıklama yapmıştı... Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarındaki bir ayrıntı dikkat çekti.. Bu detayın ardından sosyal medyada çok sayıda Kılıçdaroğlu IN, Erdoğan OUT paylaşımları yapıldığı görüldü.

Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamanın ardından saat 15:30'da Ankara'da Şahap Kavcıoğlu ile görüşmek için Merkez Bankası binasına giriş yaptı.

Merkez Bankası bir Cumhuriyet kurumu” diyerek sözlerine başlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi

- Cumhuriyet sözcüğü iki yerde geçiyor. Bir Cumhuriyet Savcıları için bir de Merkez Bankası için…

- Kurumun bağımsızlığı bizim için değil yabancı piyasalar için de önemli…

- Bu düşüncelerimizi başkana ilettik. Merkez Bankası’nın bir kültürü var bu kültürün yok olmamasını istedik, kadronun korunmasını istedik.

- Bu konuda elimizden gelen her türlü yardımı yapabileceğimizi de söyledik. 

Dövizin kontrol edilememesi sanayi açısından, vatandaş açısından önemli bu hassasiyeti ifade ettik.

Son 45 günde Türk Lirası yüzde 45 değer kaybetti, bu büyük bir rakam bunun yansımaları sokaktaki insana gelecek, esnafından tutun taşeron işçilere kadar işsizlere kadar mutfağı etkileyecek bu durum.. Vatandaşın ağzındaki lokmayı almaya çalışıyordu mevcut hükümet, artık mutfağındaki tencereyi almaya çalışıyor.”

MİKROFON FARKI

Ancak Kılıçdaroğlu’nun bu hamlesi kamuoyundan büyük destek görürken, bugün aynı şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da İstanbul’da açıklama yapmıştı.

İki açıklamaya da medyanın ilgisi dikkat çekti. 

Daha öncekilerin aksine bu sefer Erdoğan’a medya ilgisi azken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önünde birçok mikrofonun olması sosyal medyada gündem oldu.

KILIÇDAROĞLU IN(yükselen), Erdoğan OUT(düşen)

Özellikle ülkede ekonomik sıkıntı ve dolardaki durdurulamayan artışa bağlı olarak Erdoğan'a medya ilgisinin giderek dip seviyeye düştüğü yorumları yapılırken, Erdoğan'ın aksine Kılıçdaroğlu'na ise medya ilgisinin çok daha fazla olduğu ve giderek bu ilginin katlandığı yorumları yapıldı.. 

İşte o fotoğraflar:

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu fotoğrafındaki ilginç detay
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu fotoğrafındaki ilginç detay
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu fotoğrafındaki ilginç detay
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu fotoğrafındaki ilginç detay
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin