Erdoğan'dan Trump'a tepki: Kudüs Satılık değildir


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Erdoğan'dan Trump'a tepki: Kudüs Satılık değildir

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından sosyal medya hesaplarından atılan 'vicdansız' mesajlara sert tepki gösterdi; "Sosyal medya devasa ve tamamen kontrolsüz bir alan olarak hayatımızın adeta ortasına düştü. Deprem sonrası bazı kendini bilmezler sosyal medyada alçakça mesajlar yayınladı. Milletin birlik beraberlik içinde olması gereken dönemde, içindeki kini nefreti kusanları, kendilerini adeta sokağa çıkmaz hale getirmeliyiz" ifadelerini kullandı. Öte yandan 'Kudüs İsrail'in başkenti olacak' açıklaması yapan Trump'a da tepki göstererek 'Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir.. Kudüs Satılık değildir..' dedi

Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Medya Ödülleri töreninde konuştu. İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları;

*Sosyal medya devasa ve tamamen kontrolsüz bir alan olarak hayatımızın adeta ortasına düştü.

*Ülkemizin ve milletimizin birlik, beraberlik içinde olması gereken bir dönemde içindeki kini ve nefreti kusanlar mı var, hemen bunların karanlık yüzlerini faş edip, kendilerini adeta sokağa çıkamaz hale getirmeliyiz.

 YÜZYILIN ANLAŞMASI

*Bırakın bu yalanları, hayatınız bunlarla geçmiş; bir tarafta Trump almış yanına malum kişiyi, toplayacakları alkışa bakıyorlar.

*O alkışlarla dünyanın kaderini siz değiştiremezsiniz. Filistin'in kaderini ise hiç değiştiremezsiniz.

*Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Bugün MGK toplantımızda basın açıklamamızda da özellikle bu konuya değindik. Kudüs satılık değildir.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin