Erdoğan'dan, Gazeteci Fatih Portakal'a: Ahlaksıza Bak


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Erdoğan'dan, Gazeteci Fatih Portakal'a: Ahlaksıza Bak

Erdoğan, Türkiye'nin en çok izlenen haber programı FOX Ana Haber'in sunucusu gazeteci ve yazar Fatih Portakal'a isim vermeden çok ağır sözler sarf etti!. Erdoğan, "Edep fukarasının bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor, ahlaksıza bak, yargı gereken cevabı verecektir" şeklinde konuştu. Erdoğan'ın sözleri sosyal medyada 'Türkiye'nin çok izlenen ve sadece doğru ve tarafsız haber yapan başarılı bir gazeteciye teşekkür edilmesi gerekirken 'laflara' bakın! ne beklenir ki..' yankı buldu

Takip Et

Denizli'de  konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, isim vermeden gazeteci Fox Haber'in başarılı sunucusu, gazeteci ve yazar Fatih Portakal'a çok sert sözlerle tepki gösterdi. 'Edep fukarasının bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor, ahlaksıza bak, yargı gereken cevabı verecektir' diyen Erdoğan, 'Sen ne yapıyorsun, burası Paris mi? Gezi olaylarında zaten herkes dersini aldı. 15 Temmuz'da herkes dersini aldı. Bunun bedelini ağır öderler' ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal, Yandaş Medyayı tek başına batıran isim
Gazeteci ve Yazar Fatih Portakal'ın sunduğu FOX Ana Haber, yandaş medya olarak tabir edilen, AKP yanlısı medyanın ana haber bültenlerinin toplamından daha fazla reyting alıyor ve izleniyor.. Ayrıca FOX Haber, tarafsız ve güvenlilir ve doğru haberleri nedeniyle bir çok kurum ve kuruluştan ödüllere layık görülüyor..

'EDEP FUKARASININ BİR TANESİ ÇIKMIŞ SOKAĞA DAVET EDİTYOR'

Edep fukarasının bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor. Ahlaksıza bak. Zaten bunlara yargı gereken cevabı verecektir. Sen ne yapıyorsun, burası Paris mi? Gezi olaylarında zaten herkes dersini aldı. 15 Temmuz'da herkes dersini aldı. Bunun bedelini ağır öderler. Biz Türkiye'yi bu günlere terör örgütlerine, CHP'ye rağmen getirdik.

FATİH PORTAKAL NE DEMİŞTİ?

Fransa'daki 'Sarı Yelekliler' eylemlerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eylemlere ilişkin değerlendirmesini yorumlayan FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, şunları kaydetmişti: 'Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğal gaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak korkudan endişeden sokağa? Kaç kişi çıkar sokağa Allah aşkına söyler misiniz? Bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya ve yıldırmaya çalışıyorlar. En doğal hak ama uygulanamıyor. Fransa olmuş, Türkiye olmuş çok da fark etmiyor açıkçası.'

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin