Erdoğan’dan AKP’lilere ayrılık mesajı: Birçok ayrılıklar şunlar bunlar


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Erdoğan’dan AKP’lilere ayrılık mesajı: Birçok ayrılıklar şunlar bunlar

Davutoğlu ve Babacan yeni parti kurma çalışmalarına hız verirken, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir mesaj geldi.. Erdoğan bayram nedeniyle yayımladığı mesajında, “Birçok ayrılıklar şunlar bunlar vesaire gibi kampanyalar içerisine girenler olabilir. Ama unutmayın ki bayramlar bizim birlikte, beraberlikte, dayanışmada en üst noktalara tırmandığımız günlerdir” dedi.

Takip Et

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AKP’lilere ayrılık mesajı: Birçok ayrılıklar şunlar bunlar vesaire...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı şöyle:

“Önümüzde belde, ilçe kongreleri, il kongresi var. Ardından da büyük kongremiz var. Bütün bu kongrelerimizle beraber bu kongrelerden çok daha güçlenerek çıkacağız ve 2023’e de böyle hazırlanacağız.

Birçok ayrılıklar şunlar bunlar vesaire gibi kampanyalar içerisine girenler olabilir. Ama unutmayın ki bayramlar bizim birlikte, beraberlikte, dayanışmada en üst noktalara tırmandığımız günlerdir. Kardeşliğimizi böldürtmeyeceğiz ve bu kardeşliğimizi güçlendirerek devam ettireceğiz.

Önümüzde belde, ilçe kongreleri, il kongresi var. Ardından da büyük kongremiz var. Bütün bu kongrelerimizle beraber bu kongrelerden çok daha güçlenerek çıkacağız ve 2023’e de böyle hazırlanacağız.”

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin