Erdoğan'dan Ahmet Kaya Açıklaması: Gereğini yaparız


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Erdoğan'dan Ahmet Kaya Açıklaması: Gereğini yaparız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ailesi isterse Ahmet Kaya'nın mezarının getirilmesi konusunda gereğini yaparız'' dedi. Erdoğan 2013 yılında yine 'Ahmet Kaya'nın cenazesinin Türkiye'ye getirilebileceği' ifadelerini kullanmış, ancak Kaya'nın ailesi bu talebe yanıt vermemişti..

Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Ailesi isterse Ahmet Kaya'nın mezarının getirilmesi konusunda gereğini yaparız'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum şarkıcı Ahmet Kaya'nın ailesi de isterse mezarının Türkiye'ye getirilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti.

AHMET KAYA'NIN MEZARI, 2013 YILINDA DA ERDOĞAN'IN GÜNDEMİYDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başbakanlığı döneminde 20 Kasım 2013 tarihinde 'Gündem Özel' isimli canlı yayın programında ‘ailesi isterse Ahmet Kaya’nın naaşı Türkiye’ye getirilebilir’ demişti. Erdoğan, “Merhum Ahmet Kaya ile ilgili ailesine bir nakli yapılması gerekiyorsa bu konuda biz varız, buna hazırız dedik. Belki buradan gidişi çok farklıydı ama şu anda da dönüşü kesinlikle bizim açımızdan kolaydır. Biz bunun için üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız dedik.” ifadeisni kullanmıştı.


 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin