Emel Müftüoğlu'ndan Şaşırtan Murat Özdemir Yorumu: Allah Korusun


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Emel Müftüoğlu'ndan Şaşırtan Murat Özdemir Yorumu: Allah Korusun

Usta oyuncu ve sanatçı Emel Müftüoğlu, papağana işkence ettiği öne sürülen Murat Özdemir, hakkında "Görüntüleri izledim, adam papağanın boğazı sıkmıyor ki" diyerek tartışma yaratacak sözlere imza attı.

Takip Et

Önceki gün bir mekanda görüntülenen usta oyuncu Emel Müftüoğlu, papağanına işkence ederek bacaklarının kırılmasına neden olan Murat Özdemir hakkında ilk kez konuştu. Müftüoğlu'nun 'Adam papağanın boğazını sıkmıyor ki' sözleri ise tartışmaya davetiye çıkardı.

'PAPAĞANIN ÖYLE BAĞIRMASI İÇİN BOĞAZINI SIKMAYA GEREK YOK'

Konu hakkında ilk kez konuşan Emel Müftüoğlu şunları söyledi: 'Çocukluğumdan beri inanılmaz bir hayvan sevgisiyle büyütülmüş meraklı bir çocuktum. Bütün hayvanlara karşı. Papağanlarda uzmanlık alanım. Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır.

'BOĞAZINI FALAN SIKMIYOR'

Adam bağırınca oda korkmuş onun karşılığında oda bağırmış. Boğazını falan çok fazla sıkmıyor, hareketi inceledim. Fakat sağlıklı bir arkadaşımız değil tabi ki. Allah şifasını versin.'

Muhabirlerin papağanın ayağını da kırmış demesi üzerine şaşıran Emel Müftüoğlu, 'Şaka yapıyorsunuz, allah korusun' dedi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin