Emekli Vatandaşın Hazin Sonu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Emekli Vatandaşın Hazin Sonu

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen olayda, geçtiğimiz aylarda emekli olduğu belirtilen 56 yaşındaki Ercan Özege, yevmiye karşılığı dallarını budamak için tırmandığı palmiye ağacında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Özege'nin geçimini sağlayabilmek için yevmiyle ağaç budama işi yaptığı öğrenildi... Bayram öncesi yaşanan hazin olay sosyal medyada 'Türk Emeklisinin hazin sonu' yorumlarıyla yankı uyandırdı.

Takip Et

Bayram öncesi ekonomik olarak zor durumda olan emekliere verilecek ikramiyenin zamlanmaması gündemdeki yerini korurken acı bir haber geldi..

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı Mahallesi'nde meydana gelen acı olayda 56 yaşındaki Ercan Özege isimli emekli vatandaş, yevmiye karşılığında dallarını budamak için tırmandığı ağaçta kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu.. 

Emekli Vatandaşın Hazin Sonu
Emekli Vatandaşın Hazin Sonu

Edinilen bilgilere göre, Konaklı Mahallesi Cengiz Gökçe Parkı civarında bir evin bahçesindeki palmiye ağacını budamak için ağaca çıkan Özege, ağacın tepesinde biranda fenalaştı. 

Durumu fark eden vatandaşların yardım girişimi yetersiz kaldı.

Tüm yardım çabalarına rağmen özel tesisat ile ağaç tepesinde bulunan Özege’ye ulaşamayan vatandaşların İhbarıyla olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri itfaiye merdiveni ile ulaştığı Özege’nin hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri tarafından Özege’nin ağaçtan indirilen cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Emekli Vatandaşın Hazin Sonu
Emekli Vatandaşın Hazin Sonu

Olayda hayatını kaybeden Ercan Özege’nin emekli olduğu, günlük yevmiye alarak otel ve villalarda ağaç budama işleri yaptığı öğrenildi. Yapılan ilk incelemede Özege’nin kalp krizi geçirdiği değerlendirilmesinde bulunuldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖZEGE'NİN ACI ÖLÜMÜ KENTİ YASA BOĞDU

Talihsiz vatandaşın hazin sonu kentte büyük yankı uyandırırlen sosyal medyada emeklilerin ekonomik durumları bir kez daha tartışma konusu oldu. Sosyal medyada "Yabancının emeklisi tatilde, bizim emeklimiz ekmek derdinde ölüyor" yorumlarının öne çıktığı görüldü.

Kaynak: alanyagazetesi.com.tr

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin