Ekrem İmamoğlu'na limon kumpası deşifre oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Ekrem İmamoğlu'na limon kumpası deşifre oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara dağıtmak üzere Mersinli üreticilerden 100 ton limon satın almış ve limonlar bugün itibariyle TIR ile yola çıkmıştı. CHP'li belediyelerin vatandaşlara yönelik yaptığı her türlü yardım, kampanya ve projelere karşı sistematik bir saldırı halinde olan trol medyanın bir kumpası daha beceriksizlikle sonuçlandı ve deşifre oldu..

Takip Et

Ekrem İmamoğlu limon üreticisine destek olmak için 100 ton limon satın almıştı. İmamoğlu'nun bu hareketine karşılık kurulan kumpası ise TELE1 İzmir temsilicisi ve programcısı Tuncay Mollaveisoğlu ortaya çıkardı.

Söz konusu görüntülerde, isminin Mahmut oldduğu duyulan ve haber kaydı yapan yandaş medya kameramanı, limon üreticisi olduğu iddia edilen kişiye 'Olmadı, bana Mahmut bey deme abi tamam mı, bu konuda 'yandaş stokçularından aldı'' diyeceksin..' diyerek telkinlerde bulunduğu görülüyor.

İLGİLİ HABER

Mollaveisoğlu, Yandaş kanalların limon üreticisi çiftçiye direktifler vererek konuşturmasına ‘Ekrem İmamoğlu’na limonda bile kumpas…’ sözleriyle tepki gösterdi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin