Donald Trump'ın sağlık durumu, Dünya bunu soruyor: Trump öldü mü?


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Donald Trump'ın sağlık durumu, Dünya bunu soruyor: Trump öldü mü?

Dünya bu soruyu soruyor... Sosyal medya 'Trump sağlık sorunları nedeniyle hayatını mı kaybetti, Trump öldü mü?' sorularının cevabını arayanlarla yıkılıyor.. ABD Başkan Yardımcısı Pence'in tüm planlarını iptal etmesiyle Beyaz Saray'da verilen acil durumun ardından ABD Başkanı Donald Trump'ın öldüğü iddiaları sosyal medyayı salladı. Trump'ın ABD Başkanı olacağını 16 yıl önce bilen Simpsonlar isimli tv dizisi 2017 yayınlanan bir bölümünde 'Trump'ın görevi başında öleceğini' öngörmüştü.. Peki Trump öldü mü? Trump, suikaste mi uğradı? Sosyal medyaya hızla yayılan görüntü gerçek mi.. Peş peşe komplo iddiaları gelirken, Beyaz Saray'dan iddialara ilişkin yalanlama geldi.

Takip Et

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan yardımcısı Mike Pence bütün planlarını iptal etti ve Beyaz Saray'da ilan edilen acil durum sonrasında Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Trump'ın öldüğü iddiları sosyal medyaya paylaşılmaya başladı.

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP ÖLDÜ MÜ? ABD BAŞKANI DONALD TRUMP'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan yardımcısı Mike Pence'in Beyaz Saray'a dönüşü basın toplantısında acil durum olarak ilan edildi ve Donald Trump'ın öldüğü ya da öldürüldüğü iddiaları gündemde kendisine yer buldu.

Trump'ın suikaste uğradığı hakkında paylaşımlar yapıldı ve Beyaz Saray'dan acil bir durum olmadığı hakkında açıklama yapıldı.

Donald Trump'ın sağlık durumu, Dünya bunu soruyor: Trump öldü mü?
Donald Trump'ın sağlık durumu, Dünya bunu soruyor: Trump öldü mü?

"TRUMP GÖREVDEN ALINIP TUTUKLANACAK"

Eski AKP milletvekili Feyzi İşbaşaran'dan Beyaz Saray'daki olağanüstü durum hakkında çarpıcı yorum; Trump/Rusya ilişikilerini araştıran özel savcı Robert Mueller’in ikinci kez kongreye yeminli ifade verdiği ve Trump’ın görevden alınması gerektiğini söylemiş. Trump, istifa etmeyeceğini söyleyince Başkan Yardımcısı Mike Pence Beyaz Saray’da Ulusal Güvenlik Konseyi’ni toplantıya çağırdığı söyleniyor. Trump istifa etmezse, kongre oylama yapıp görevden alacak ve mahkemeye sevk edecek. Bu da tutuklama demektir. 

 

Ancak Pence'in dönüşü hakkında yapılan açıklamada ise;

Başkan Yardımcısının Washington'da kalmasını gerektiren bir durum ortaya çıktı. Acil bir durum yok" denildi.

Donald Trump'ın sağlık durumu, Dünya bunu soruyor: Trump öldü mü?
Sosyal medyada Trump'ın öldüğüne dair paylaşılan görselin sahte olduğu ortaya çıktı

“TRUMP VE PENCE’İN SAĞLIK DURUMU İYİ”

Reuters’ta yer alan habere göre, ABD’li bir yetkili, “Konu Başkan veya Başkan Yardımcısının sağlık durumuyla ilgili değil. Ulusal güvenlikle ilgili de değil” dedi. Beyaz Saray sözcüsü Hogan Gidley ise ‘Endişelenecek bir şey yok herkes iyi’ açıklamasını yaptı

DÜNYA GÜNDEMİNDE 'OLAĞANÜSTÜ HAL' VE KOMPLO TEORİLERİ

ABD İRAN’I VURACAK İDDİALARI
Bir diğer gelişme ise, İran’ın nükleer füze denediğine yönelik ortaya atılan iddialar, ABD’nin İran’ı vuracağı iddialarını beraberinde getirdi.

Donald Trump'ın sağlık durumu, Dünya bunu soruyor: Trump öldü mü?
Doland Trump'ın öldüğüne dair paylaşılan görselin sahte olduğu ortaya çıktı

ABD-İran arasında son dönemlerde artan gerilimden sonra İran’ın gözdağı vermek için böyle bir hamle yapmış olabileceğive  ABD ile birlikte Rusya ve Çin’in de acil toplanmasının nedeninin bu ollduğu üzerinde duruldu.

AB İLE İLGİLİ İDDİALAR KUŞKULU
Avrupa Birliği Komisyonu Güvenlik Konseyi’nin de Brüksel’de acil bir toplantıya çağrıldığı öne sürüldü. Daha sonra, AB’deki hareketliliğin de AB Komisyon Başkanlığı seçimleri için yaşandığı öğrenildi.

ÇİN DE Mİ ACİL TOPLANIYOR?
Ayrıca sosyal medyada Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi’nin de acil olarak toplandığı iddia edildi.

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve çok sayıda bakan şu an Çin’de bulunuyor.

DÜNYA PİYASALARINDA DALGALANMA: ALTIN DEĞER KAZANDI
Bu gelişmelere paralel olarak dünya piyasalarında ciddi bir dalgalanma meydana geldi. Altının tüm dünya para birimleri karşısında değer kazanması dikkat çekti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin