Doğan Hakyemez hayatını kaybetti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Doğan Hakyemez hayatını kaybetti

Son dakika haberi.. Efsane basketbolcu Hakyemez'den acı haber geldi.. Türk basketbolunun duayenlerinden eski milli basketbolcu ve milli takımın eski menajeri Doğan Hakyemez, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Takip Et

Antalya'da kontrol için gittiği hastanede operasyon geçiren Doğan Hakyemez, işlemin ardından kalp krizi geçirdi. Yoğun bakım ünitesine alınan Hakyemez, hayatını kaybetti.

SABAH SATLERİNDE ANJİYO YAPILMIŞTI

Basketbolun efsanesi Doğan Hakyemez için acil kan ihtiyacı çağrısı yapılmıştı
Eski Milli basketbolcu ve Milli Takım eski menajeri #DoğanHakyemez, Antalya'da ağır bir kalp rahatsızlığı geçirdi. Kalbinde bir rahatsızlık hisseden Doğan Hakyemez, sabah hastaneye gitti ve anjiyo yapılmasına karar verildi. Durumunun kritik olduğu öğrenilen Hakyemez için 0 RH+ kan ihtiyacı olduğuna dair haber geçilmişti

Doğan Hakyemez hayatını kaybetti
Doğan Hakyemez hayatını kaybetti

Doğan Hakyemez kimdir? Doğan Hakyemez neden haytını kaybetti

1950 doğumlu Doğan Hakyemez, Türk emekli millî basketbolcu ve basketbol menajeridir. Güncel olarak Dsi ERA Spor'da DSİ Spor Genel Koordinatörü olarak yer almaktaydı. Hakyemez, 1950'de doğdu. Basketbol'a Ankara'da başladı. Kariyeri boyunca Necdet Ronabar, Aytek Gürkan gibi önemli basketbolcularla Efes Pilsen çatısı altında oynadı. Ayrıca Galatasaray ve Eczacıbaşı gibi takımlarda şampiyonluklar yaşadı. 1971 yılında İzmir'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan takımda yer aldı.

Basketbolu bıraktıktan sonra, menajerliğe başladı. 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan Türkiye millî basketbol takımının menajerliğini yaptı. Ardından Antalya Büyük Şehir Belediyesi'nde çalışmaya başladı. Bu dönemde, Antalya Büyük Şehir Belediyesi Türkiye Basketbol Ligi'ne yükseldi ve bu ligde Avrupa arenasına katılmayı başardı. Antalya'daki yerel seçimlerin ardından belediye başkanının değişmesiyle görevinden ayrılan Hakyemez, Trabzonspor ile anlaştı. Trabzonspor Hakyemez'le birlikte, Beko Basketbol Ligi'ne çıkmayı başardı.

69 YAŞINDA KALP KRİZİNE YENİK DÜŞTÜ

Antalya'da kontrol için gittiği hastanede operasyon geçiren Doğan Hakyemez, işlemin ardından kalp krizi geçirdi. Yoğun bakım ünitesine alınan Hakyemez, 68 yaşında hayatını kaybetti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin