Dilipak: İstanbul Sözleşmesi Allah’a ve Resulüne karşı bir komplo


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Dilipak: İstanbul Sözleşmesi Allah’a ve Resulüne karşı bir komplo

Radikal dindar Abdurrahman Dilipak Haber Global'da katıldığı bir programda İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin yaptığı skandal açıklamada, “Bu Allah’a karşı, Resulüne karşı bir komplo. Yeni dünya düzenine geçişte ailesiz toplumu öngörüyor... Hayvan hakları, kadın hakları, erkek hakları, çocuk hakları olmaz. Öyle şey olmaz.” ifadelerini kullandı.

Takip Et

Radikal dindar Abdurrahman Dilipak, Buket Aydın’ın Haber Global’de sunduğu programa konuk oldu. Aydın’ın, “Niye sizi bu kadar rahatsız ediyor İstanbul Sözleşmesi?” sorusuna, “Çünkü bu Allah’a karşı, Resulüne karşı bir komplo. Yeni dünya düzenine geçişte ailesiz toplumu öngörüyor. Kadını erkeğe düşman yapıyor. Cinsel deneyim, tercih ve yönelimi özgürleştirecek ama öbür taraftan aile içerisinde cinsiyet değişimi yapıp kadın özgür kalacak. Evlilik devam edecek. Böyle bir şey yok. Birey inanç, ahlak ve gelenekten bağımsız olarak kişinin tanımlanmasıdır. Bunun tanımı nedir? Bu insan değil, bu transhümanizmdir” diyerek yanıt verdi.

Dilipak’ın yanıtının tamamı şöyle;

Çünkü bu Allah’a karşı, Resulüne karşı bir komplo. Yeni dünya düzenine geçişte ailesiz toplumu öngörüyor. Kadını erkeğe düşman yapıyor.

Cinsel deneyim, tercih ve yönelimi özgürleştirecek ama öbür taraftan aile içerisinde cinsiyet değişimi yapıp kadın özgür kalacak. Evlilik devam edecek. Böyle bir şey yok. Birey inanç, ahlak ve gelenekten bağımsız olarak kişinin tanımlanmasıdır. Bunun tanımı nedir? Bu insan değil, bu transhümanizmdir.

Hakkı cinsiyetle etiketlemeyin. Bir insan hayvanı işkence ederek öldürüyorsa o, hayvandan da aşağıdır. Ben insancı da değilim. Ben Müslümancı da değilim. Ben hümanist de değilim. Ben Hak’ka taptım. Eğer hayvana haksızlık ediyorsa ben o hayvandan yanayım. Hayvan hakları, kadın hakları, erkek hakları, çocuk hakları olmaz. Öyle şey olmaz.

İstanbul Sözleşmesini savunan seçimi kaybeder. Babacan’a oy vermez. Davutoğlu bunu reddetmedikçe oy alamaz. AK Parti bunu değiştirmedikçe seçimi kaybeder.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin