Devlet Bahçeli Sosyal medya arenasından çekildi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Devlet Bahçeli Sosyal medya arenasından çekildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyaya veda ettiğini açıkladı. Bahçeli, "Sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür... duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum." ifadelerini kullandı.

Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter’ı bir daha kullanmayacağını açıkladı.

Bahçeli’nin Twitter üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamalar şöyle:

Bugün sizlerle son Twitter mesajlarımı paylaşacağım.

Bilgiye en kısa yoldan, en doğru vasıtalarla, en objektif şekilde ulaşmak, aynı zamanda iletişim kanallarını aktif olarak kullanmak çağımızın mümeyyiz ve müessir bir özelliğidir. Teorik olarak sosyal medyadan beklenen de bu ihtiyaca cevap vermesidir.

‘SOSYAL MEYDA DİPSİZ KUYU’
Ancak sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür. Başta Twitter, Facebook olmak üzere sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Sosyal medya taşınması imkânsız ağır bir güvenlik sorunu haline gelmiştir.

İtibar suikastlarının kurgu mekânı, insan onurunu ayağa düşüren, akla ve hayale sığmayan fitne ve dedikoduların sığınak ve barınağı olan sosyal medya geleceğimiz, milli ve manevi gerçeklerimiz açısından vahim bir tehdit ortamını kökleştirmiştir.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin