Devlet Bahçeli öksürmekten konuşamadı: İşte o anlar


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Devlet Bahçeli öksürmekten konuşamadı: İşte o anlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis grup toplantısında konuştu. Konuşmasında, ‘Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum, cephaneniz yoksa süngünüz var’ diyen muhteşem haykırış Çanakkale’de hâlâ çınlamaktadır. Hiçbir densiz aziz Atatürk ve Çanakkale üzerinden yeni bir kutuplaşma sayfası açmaya yeltenmemelidir. muhalefete sert eleştiriler yönelten Bahçeli’nin sık sık öksürmesi ise dikkat çekti.

Takip Et

Bahçeli konuşmasına Nevruz bayramını kutlayarak başladı.. Nevruz için “Türk’ün ezeli bayramıdır. Türk milletinin ebedi bayram günüdür” dedi.

"HDP'NİN SÖZDE NEVRUZ KUTLAMALARI"

Bahçeli, “Nevruz’u şiddet dolu amaçlarına malzeme yapmaya teşebbüs edenler zulme sözcülük, zillete gözcülük yapan odaklardır. PKK’nın ikmal deposunun ileri kulesi olan HDP’nin hafta sonu düzenlediği sözde Nevruz kutlamaları bu yıl da ağır tahriklere sahne olmuştur.” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli’nin konuşmasına başladığı sıralardan itibaren 9 dakika içerisinde 11 kez öksürdü. Bahçeli’nin bu kadar sık öksürmesi dikkat çekti.

“ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ”
Çanakkale Zaferi kutlamaları ve 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışından bahseden MHP lideri, “Atatürk’süz Çanakkale” ifadelerine de sert tepki gösterdi. 

"ATATÜRK'ÜN MUHTEŞEM HAYKIRIŞI ÇANAKKALE'DE HÂLÂ ÇINLAMAKTADIR"

Devlet Bahçeli, “‘Atatürk’süz Çanakkale’ diyenlere sesleniyorum. Yarbay Mustafa Kemal en az diğer kahramanlarımız gibi Çanakkale’nin her yerindedir. ‘Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum, cephaneniz yoksa süngünüz var’ diyen muhteşem haykırış Çanakkale’de hâlâ çınlamaktadır. Hiçbir densiz aziz Atatürk ve Çanakkale üzerinden yeni bir kutuplaşma sayfası açmaya yeltenmemelidir. Bu yolun sonu uçuruma açılmaktadır.” diye konuştu.

“TTB KAPATILMALIDIR”
Konuşmasında bir kez daha Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve yönetimini hedef alan MHP lideri Bahçeli, “Açık açık sesleniyorum: TTB mutlak suretle kapatılmalıdır” dedi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin