Devlet Bahçeli'nin durumu ciddi: Kalp ve organ yetmezliği


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Devlet Bahçeli'nin durumu ciddi: Kalp ve organ yetmezliği

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. OdaTv yazarı Sabahattin Önkibar, Bahçeli'yi muayene eden bir doktordan sızan bilgiye dayandırarak, Bahçeli'nin sağlık sorunu soğuk algınlığı falan değil, kalp ve organ yetmezliği olduğunu öne sürdü. Önkibar'ın iddiasına göre Devlet Bahçeli partiyi olağanüstü kurultaya götürecek ve kendisinden sonra koltuğa oturmasını isteyeceği ismi önerecek.. Partinin etkili isimleri Bahçeli'nin hasta haliyle kurultaya katılması halinde, partili seçmenler üzerinde duygusal, olumlu bir etki hakim olacağı ve istediği ismin seçtirileceği görüşünde..

Takip Et

MHP'de Devlet Bahçeli'nin yerine kim geçecek? Parti içinde arayışlar sürerken Bahçeli'nin özel bursu ile okuttuğu bir ismi önereceği iddia ediliyor..

İşte Odatv'den gazeteci ve yazar Sabahattin Önkibar'ın yazısı;

Siyasi parti önderlerinin hasta olması haberdir. Zira toplum ve yönetim üzerinde etkileri var.

35 yıldır bu tür haberlere imza atan Ankara gazetecisi olarak MHP’lilerin “Bahçeli hasta” haberlerine gösterdiği alınganlık ve tepkiyi anlamak mümkün değil.

İnsani bir hal olan hastalığı zaaf görüp saklamak akıl alacak şey değil!

En vahimi MHP’lilerin bilinen tepki ve ceberrutlukları sebebiyle gazeteciler Bahçeli ile alakalı değil hasta olduğu haberi, hiç bir konuda kalem oynatamıyor.

Oysa Ankara’da siyaseti yakından izleyen herkes biliyor, Devlet Bahçeli hasta yani ciddi rahatsızlıkları var.

"BAHÇELİ'NİN SORUNU KALP VE BAZI ORGAN YETMEZLİĞİ"

Hayır hastalığı soğuk algınlığı değil zira öyle olsa Bahçeli hastane hastane gezip farklı doktorların fikrine müracaat etmez, dahası çok önemsediği TBMM’nin açılışında mutlaka Meclis’de olurdu.

Onu muayene eden doktorlardan birinden sızan bilgiye göre Bahçeli’nin sorunu kalp ve bazı organ yetmezlikleri.

Bu vesile ile kendilerine sağlık dileklerimizi iletelim ve kulis fısıltılarına geçelim.

Evet iddialara göre Devlet Bahçeli hastalık sebebiyle bu aralar ikilem içinde yani çekilme ve çekilmeme noktasında imiş!

Bütün liderler gibi son nefese kadar postta oturma duygusu hala egemenmiş ki, hasta yatağından Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine kendi adıyla yazılı açıklama yaptırması bunun yansıması.

YENİ MHP’Yİ DİZAYN

Ancak mecalsizliği bu hırsına gem vuruyormuş!

Takatsizliğine ilaveten kendinden sonraki MHP’yi dizayn etme üzerinde kafa yorduğu bir başka iddia.

Fısıltılara göre Bahçeli’nin gizemli istişare arkadaşları ona şunu önermiş:

-“Hasta halinde olağanüstü kurultaya gidersen, salonda duygusallık hâkim olur ve istediğin ismi seçtirebilirsin. Eğer bunu yapmaz isen MHP senden sonra farklı bir yörüngeye oturur.”

Devlet Bahçeli işte bu bakışın gereği olsa gerek,  veliahdını sahneye sürüp sürme noktasında kararsızmış.

Peki, kim midir veliahdı?

BAHÇELİ’NİN ÖZEL BURSU İLE OKUMUŞ!

Bahçeli’nin şahsi parasıyla burs verip üniversitede okuttuğu isimdir ki bunu MHP camiası biliyor.

Dahası, MHP lideri onu iki dönemdir sürpriz şekilde İstanbul listelerinin başlarına koyarak milletvekili olmasını sağladı.

Devlet Bahçeli'nin durumu ciddi: Kalp ve organ yetmezliği
İzzet Ulvi Yönter

Adı: 1976 doğumlu İzzet Ulvi Yönter’dir.

Bir ara ülkücü sosyal medya’da çeşitli konularda hedefe oturtulan İzzet Ulvi Yönter’in Bahçelinin veliahdı olduğu MHP içinde birkaç yıldır herkesin dilinde.

Bahçeli çekilir mi, Yönter ismi veliaht olarak tutar mı bilmeyiz lakin ülkücü kamuoyunda konuşulanlar bunlar.

Devamı; Sabahattin Önkibar

Odatv.com

***

İZZET ULVİ YÖNTER KİMDİR?

Türk Siyasetçi, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili...İzzet Ulvi Yönter kimdir? İşte İzzet Ulvi Yönter biyografisi...
İzzet Ulvi Yönter, 11 Mayıs 1976'da Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde doğdu.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu.

Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Politikası Anabilim Dalı'nda yüksek lisansını tamamladı.

Gazi ve Anadolu Üniversitelerinde İktisat doktora çalışmalarına devam etmektedir.

Ulaştırma ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlıklarına bağlı kuruluşlarda Müfettiş olarak çalıştı.

İzzet Ulvi Yönter, iyi düzeyde İngilizce bilmektedir ve evlidir.

Devlet Bahçeli'nin durumu ciddi: Kalp ve organ yetmezliği
Devlet Bahçeli'nin durumu ciddi: Kalp ve organ yetmezliği

İzzet Ulvi Yönter'in İktisat Geçmişi
İktisat alanında Türkiye'nin pek çok kurumunda öncülük ettiği alanlar olmakla beraber İzzet Ulvi Yönter, Ulaştırma ve Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıklarına bağlı olarak işletilmekte olan pek çok kuruluşta müfettiş olarak da çalışmıştır. Türkiye'nin birbirinden farklı kurumlarında farklı pozisyonlarda yer almış olan Yönter, iktisat alanındaki atılımları ile ilgili ciddi makalelere sahiptir. MHP teşkilatı içerisinde yer alır.

İzzet Ulvi Yönter'in Milletvekili Oluşu
Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı içerisinde yer alan ve parti içerisinde İstanbul Milletvekili olarak aday gösterilen Yönter, 25. ve 26. dönemlerde Milletvekilliği yapmıştır. Sanayi, Enerji, Ticaret, Bilgi, Tabii Kaynaklar ve Teknoloji Komisyonu Üyeliği bulunan Yönter için milletvekilliği dönemi de oldukça hareketli ve atılımlarla geçmiştir. Milletvekili oluşu 25. ve 26. Dönem seçimlerine denk gelen Yönter şu anda MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmektedir.

İzzet Ulvi Yönter'in Siyasi Yaşamı
Siyasete Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde başlayan ve bütün siyasi hayatını bu parti teşkilatı içerisinde gösteren İzzet Ulvi Yönter, bu anlamda siyasetin göbeğinde yer almıştır. 25. ve 26. dönemlerde İstanbul Milletvekili olarak meclisteki yerini de alan Yönter, pek çok atılımda payı olan siyasetçilerden bir tanesi olarak bilinir. Hala MHP içerisinde aktif bir şekilde var olan Yönter, siyaset içerisindeki söylemleri ile de bilinmektedir. Meclis toplantılarındaki tavırları ile dikkat çeken siyasetçi şu anda MHP içerisinde Genel Başkan Yardımcısı konumunu taşımaktadır.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin