Deniz Baykal'a ‘Kaset komplosu’ davasında 2 sanık serbest bırakıldı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Deniz Baykal'a ‘Kaset komplosu’ davasında 2 sanık serbest bırakıldı

Deniz Baykal'a ‘Kaset komplosu’ davasında 2 sanığa tahliye.. Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve aralarında MHP'lilerinde olduğu bazı siyasetçilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayımlanmasıyla ilgili 171 sanığın yargılandığı davada mahkeme 2 kişinin tahliyesine karar verdi.

Takip Et

Deniz Baykal'a ‘Kaset komplosu’ davasında 2 sanığa tahliye. Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a ve bazı siyasetçilere yönelik kaset kumpsı davasıyla ilgili, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de aralarında bulunduğu 171 kişinin yargılandığı davada 2 sanık hakkında tahliye kararı verildi

Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’ndeki salonda görülen duruşmada, ara karar öncesi sanık ve avukatlarının talepleri ile cumhuriyet savcısının mütalaası alındı. Savcı, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

Daha sonra ara kararını açıklayan mahkeme, tutuksuz sanıkların adli kontrolünün kaldırılmasına yönelik taleplerini reddetti. Mahkeme heyeti, Erhan Sazil ve Ertan Aslan’ın tahliyeleri, tutuklu sanıkların da mevcut durumunun devamını kararlaştırdı. Duruşma, 11 Şubat 2019’a ertelendi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin