Cüneyt Özdemir: Erdoğan'ı sanık koltuğuna oturtacaklar


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Cüneyt Özdemir: Erdoğan'ı sanık koltuğuna oturtacaklar

Cüneyt Özdemir: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sanık koltuğuna oturtacaklar.. CNN Türk 5N 1K programının yapımcısı Cüneyt Özdemir canlı yayında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Takip Et

CNN Türk 5N1K yapımcısı, gazeteci Cüneyt Özdemir, Türkiye - ABD ilişkilerinde yeni bir sürece girildiğini aktardı. Özdemir, Trump’ın mektubunu ve Halkbank’a davayı yorumladı. Zarrab ABD'de Türkiye'nin Bodrum şehri gibi bir kentte gezip ev satın alabiliyor. Hep, bir noktadan sorrası ötelenen Halkbank davası 2. aşamaya geçiyor ve Zarrab bu gün için burada bekletiliyor. dedi..

Türkiye, ABD Başkanı Donald Trump’tan Erdoğan’a gelen mektubu konuşurken; Cüneyt Özdemir Halkbank davasına ilişkin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sanık koltuğuna oturtulacağını iddia etti.

Özdemir’in iddiaları şöyle:
“Halkbank davasının ikinci bölümü başlıyor. Davada tuhaflıklar var. Savcılar bir noktaya kadar geliyorlar, sonra devam etmiyorlar. 45 saniyelik bu iddianamenin birebir kopyası ancak ikinci bölümü başlıyor. İlk davada Rıza Sarraf tanık olmuş Hakan Atilla yargılanmış 32 ay ceza almıştı. Şimdi bana sorarsanız bu davayı yakından takip eden birisi olarak , bu davada Halkbank yargılanacak Rıza Sarraf tanık olacak . Gerçi şuan avukatlarıyla konuştuğumuzda “pek istenmiyor , çünkü bu TC devletine karşı bir dava gibi mırıldanılıyor.” diye çeşitli bilgiler alıyorum ama hayır olacak. Çünkü Rıza Sarraf şuan elini kolunu sallayarak ABD’de geziyorsa oranın Bodrum’u diyebileceğimiz yerde rahatça ev tutabiliyorsa işte bugünü bekledikleri için. Bu davanın sanık koltuğuna bence Cumhurbaşkanı Erdoğanı oturtacaklar. Çünkü bir önceki davada pek çok ilişkiyi getirmişler oraya kadar tutmuşlardı. Bazı iddialar vardı Sarraf’a sormamışlardı üzerine gitmemişlerdi. Davanın 2. bölümünde bunu göreeğiz. Önümüzdeki günlerde çok konuşulacak.”

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin