Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede? Erdoğan'a Corona mı bulaştı?


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede? Erdoğan'a Corona mı bulaştı?

En son geçtiğimiz cuma günü namazda görülen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık 4 gündür ortalarda görünmüyor. Bakan Koca'nın son açıklamasına göre Corona Virüs salgınında vaka sayısı 18'e ulaştı. Ülke genelinde tam anlamıyla OHAL ortamı hakim ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ses veya bir haber yok!.. Sosyal medyada vatandaşlar Cumhurbaşkanı'nın nerede olduğu merak ediyor. Son dakika bilgisine göre Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Erdoğan'ın Çarşamba günü kapsamlı bir eşgüdüm toplantısına başkanlık edeceğini duyurdu.

Takip Et

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en son geçtiğimiz Cuma günü Üsküdar Kısıklı’da bulunan konutundan çıkarak Hz. Ali Cami’ne geçerken görüntülendi.

CORONA TEDBİRİ: ELDİVENLİ VE TERMAL KAMERALI KORUMALAR

Erdoğan’ın bazı korumalarının eldiven taktığı görüntülendi. Korumaların elinde ise termal kamera olduğu görüldü. Erdoğan camiye gelmeden önce camide ve çevresinde dezenfekte çalışmaları yapıldığı görüldü.

Erdoğan, namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda anne ve babasının kabrini ziyaret etti. Erdoğan bu günden itibaren yaklaşık 4 gündür ortalarda yok. Sosyal medyada Erdoğan'ın corona virüs kapmış olabileceği dahi dillendirilmeye başladı. Bazı kçşe yazarları ve gazeteciler Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında yazılar yazmaya başladı..

ERDOĞAN ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLANTIYA BAŞKANLIK EDECEK

İletişim Başkanı Altun: "Cumhurbaşkanımız, çarşamba günü koronavirüsle mücadele çerçevesinde kapsamlı bir eşgüdüm toplantısına başkanlık edecek."
 

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE EKONOMİK DESTEK PAKET AÇIKLAYACAK

Başta Koronavirüs Bilim Kurulu olmak üzere devletin yönetim kademesinde devam eden kritik toplantılar nedeniyle yoğun bir çalışma programı olduğu değerlendirilen Erdoğan'ın, önümüzdeki birkaç gün içinde 'ekonomik destek paketi' açıklaması için kameralar karşısına geçmesi bekleniyor.. 

ARTI GERÇEK YAZARI NESİN; 'SAKLANAN CORONA VİRÜSLÜ ERDOĞAN MI;

Peki, coronaivirüs en kolay kime bulaşır, tabi ki son dönemi devamlı dış gezilere giden cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakan arkadaşlarına. Erdoğan’a bulaşırsa bu halktan saklanır mı, saklanırsa “Neden?”

Evet saklanır, çünkü bunun örnekleri var, Erdoğan’ın sara hastalığı halktan saklanıyor, çünkü sara hastaları bırakın devlet erkanında yer almayı, askerlik bile yapamazlar. Komutanlarda sara hastalığı çıkarsa emekli edilirler.

Erdoğan’ın başka hastalığı var mı, evet var ve 2 kez ameliyat oldu, o da kolon kanseri. Peki bu halk, bu kadar sevdiği cumhurbaşkanının şu anki sağlık durumunu biliyor mu, kanser ne durumda, hâlâ kemoterapi görüyor mu, ikinci ameliyat neden yapıldı, Erdoğan Köln’de bir hastahaneye gizlice tedavi için geldi mi, hayır bilmiyor, hepsi saklanıyor, “Neden?”

İşte, bütün bu “Neden”leri sıraladığımda karşıma Erdoğan çıkıyor ve ben de başlığı bu şekilde atıyorum Sevgili İnci Hekimoğlu. Sayende bir sırrımı açıkladım. Bende “Neden” çok. Kaynak: Ahmet Nesin

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin