Çorum'da ormanlık alandaki valiz patlatıldı: İçinden FETÖ çıktı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Çorum'da ormanlık alandaki valiz patlatıldı: İçinden FETÖ çıktı

Güvenlik önlemleri alınarak fünye ile patlatılan şüpheli valizden terör örgütü FETÖ dökümanları çıktı.. Yapılan incelemede poşet ve çantaların içerisinde Fetullah Gülen'e ait olduğu belirlenen kitap ve CD'lerin bulunduğu tespit edildi

Takip Et

Çorum'da ormanlık alana atılan şüpheli iki çanta, polis ve jandarmayı harekete geçirdi. Fünye ile patlatılan çantanın içinden Fetullah Gülen'e ait kitap ve CD'ler çıktı. FETÖ'ye ait yasa dışı dokümanları kimin attığı araştırılıyor.

Olay, Çorum'un Osmancık Yolu Çatak Ormanı mesire alanında meydana geldi. Çam ağaçlarının arasına iki adet çanta ve ağzı kapalı bir adet büyük poşet gören vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

FETÖ Çantası Patlatıldı

Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri bomba imha uzmanına haber verdi. Çevrede güvenlik önlemleri alınmasının ardından şüpheli iki çanta fünye ile patlatıldı. İki çantaların patlamasıyla birlikte etrafa çok sayıda kitap ve CD saçıldı. Yapılan incelemede poşet ve çantaların içerisinde Fetullah Gülen'e ait olduğu belirlenen kitap ve CD'lerin bulunduğu tespit edildi.

Çorum ormanlık alanda şüpheli çanta

FETÖ'ye ait olduğu belirlenen yasa dışı dokümanlar ve kitaplar terörle mücadele ekiplerince incelemeye alındı.

DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin