Corona virüsü hangi şehirde? Corona Virüs İstanbul mu Ankara'da mı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Corona virüsü hangi şehirde? Corona Virüs İstanbul mu Ankara'da mı

Corona Virüsü artık resmen Türkiye'de.. Virüsü kapan kişinin yaşadığı şehir, tedavi gördüğü hastane ise açıklanmadı. Koca'nın açıklamasının ardından "Corona virüsü hangi şehirde?" sorusu Türkiye'nin gündemine oturdu. Hastanın erkek olduğu ve ailesi dahil yakın çevresinin gözlem altında tutulduğu öğrenildi. Ülke genelinde panik yaşanırken herkes hastanın hangi şehirde olduğunu merak ediyor. Test sonucu pozitif çıkan hastanın hangi şehirde ve hastanede

Takip Et

Bu güne kadar yaklaşık 4 binden fazla insanın hayatına mâl olan Kovid-19 (yeni corona virüsü) Türkiye’ye de sıçradı.

Dün gece yarısı kameraların karşısına geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Corona virüsü şüphesi olan vatandaşımızın test sonucu pozitif çıktı” dedi.

Hastanın virüsü Avrupa’dan kaptığı, erkek olduğu, aile bireyleri ve yakın çevresinin gözetim altında olduğu açıklanırken, vakanın hangi şehirde görüldüğü açıklanmadı.

Günlerdir başta Çin, İtalya, İran olmak üzere corona virüs yüzünden ölen insanların haberlerinin endişeyle takip edildiği Türkiye’de panik yaşanmaya başladı.

CNN TÜRK SPİKERİ CANLI YAYINDA “İSTANBUL” DEDİ

Dün gece Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarını veren CNN Türk ekranında spiker Duygu Kaya’nın, “İstanbul’da bir vatandaşımızın test sonucu pozitif çıktı” demesi sosyal medyada olay oldu. 

YARKADAŞ: ANKARA ŞEHiR HASTANESi

Eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, Bakan Koca'nın açıklamalarının hemen önesinde Halk TV'de yaptığı ve hastanede görevli bir hemşireye dayandırdığı iddiasında ise 'Bakan Koca Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan bir şüphelinin test sonuçlarını duyurabilir..' iddiasında bulundu.

ESKİ AKP’Lİ MİLLETVEKİLİ, BAKAN’DAN ÖNCE AÇIKLADI

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner’in CNN Türk’te katıldığı bir programda, daha Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapmadan, “Bir vaka var, İstanbul diyor” sözleri canlı yayına yansıdı.

HANGİ ŞEHİR VE HASTANEDE OLDUĞU BİLİNMİYOR

Test sonucu pozitif çıkan hastanın hangi şehirde ve hastanede olduğunun açıklanıp açıklanmayacağı ise bilinmiyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Bakan Koca, gözlem altındaki hastanın toplumu tehdit etmediğini belirterek, “Corona virüsü alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Topyekün risk değildir. Karantinaya alınmış bir hasta bir toplumu tehdit edemez” dedi.

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin